Νέα προϊόντα και καταστήματα για την PIZZA FAN

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 17 Μαΐου 2017
Νέα προϊόντα και καταστήματα για την PIZZA FAN

Η Νο1 pizza delivery με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας συνεχίζει να δημιουργεί επιτυχημένες συνεργασίες ανοίγοντας νέα καταστήματα σε όλη την ελλαδική επικράτεια.

Τα Χανιά και τα Τρίκαλα είναι οι 2 πρόσφατοι προορισμοί για τη δημοφιλή αλυσίδα, για το πρώτο τρίμηνο του ‘17.

Συγκεκριμένα το νέο κατάστημα στα Χανιά ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 16 Μαρτίου, σε πολύ κεντρικό  σημείο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στη οδό Σκαλίδη 77, ενώ των Τρικάλων έκανε έναρξη το Γενάρη  στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη 67.

Τα νέα καταστήματα PIZZA FAN φέρνουν στις νέες πόλεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από ζύμες, μεγέθη πίτσας και γεύσεις, αλλά και νέες χαμηλότερες τιμές για παραλαβή από το κατάστημα.

Η αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών της PIZZA FAN και τα αγνά υλικά που χρησιμοποιεί, ευνοούν τις επιτυχημένες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, όπως η μαγιονέζα Hellmann’s, η Green Cola και το κρασί Αλλοτινό, γεγονός που επιβεβαιώνει την επιθυμία της για την προσφορά των καλύτερων δυνατών προϊόντων στον πελάτη με γεύσεις που θα του μείνουν αξέχαστες.

Η αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών, η οργάνωση και λειτουργία των καταστημάτων, το τηλεφωνικό κέντρο, η συνεχής εκπαίδευση, ο στρατηγικός σχεδιασμός ενός επιθετικού marketing σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, οι εξαιρετικές πιστοποιημένες πρώτες ύλες, οι μη ανταγωνίσιμες προσφορές και η επέκταση σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που δίνουν στον franchisee την απαιτούμενη σιγουριά ώστε να επενδύσει σε ένα αξιόπιστο και ταυτόχρονα κερδοφόρο δίκτυο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA FAN