Νέα franchise σημεία για την SO EASY!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 18 Ιανουαρίου 2019
Νέα franchise σημεία για την SO EASY!

Ο Όμιλος So Easy® συνεχίζει την ανάπτυξή του με νέα παραρτήματα σε N. Kόσμο, Χαλάνδρι, Ν. Ερυθραία και Γλυφάδα! Τα εκπαιδευτήρια So Easy® πρωταγωνιστούν στον κλάδο της εκπαίδευσης με 70 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, έχοντας αποσπάσει το Βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας από τα Education Leaders Awards.

Ο όμιλος So Easy Education® προσφέρει 4 προτάσεις franchise:

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy®. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο ότι όλοι μπορούν να μάθουν οποιαδήποτε ξένη γλώσσα αβίαστα και για πάντα. Απελευθερώνουν από τις πρώτες κιόλας ώρες τον κάθε σπουδαστή. Πολύ γρήγορα αγαπά και χαίρεται την επαφή με τη γλώσσα που διάλεξε να μάθει, νιώθοντάς τη δική του.

ΔΙΚΤΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών και συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στον συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net, πρωτοπόρα στην πληροφορική για παιδιά, ξεκινούν το 1995 στον Πειραιά και προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης πληροφορικής και εφαρμογών ψηφιακής τεχνολογίας. Επιπροσθέτως, παρέχουν πιστοποιήσεις γνώσεων, ως επίσημα εξεταστικά κέντρα μέσω των μεγαλύτερων διεθνών φορέων όπως ECDL και Diploma, που αναγνωρίζονται από το ελληνικό Δημόσιο, ενώ φιλοδοξούν να αποτελέσουν φορείς εκπαίδευσης νέων τεχνολογιών, που θα αποτελέσουν μέρος της αυριανής καθημερινότητας.

A LL IN ONE EDUCATION

Επίσης, ο όµιλος So Easy Education® προσφέρει µια ολοκληρωµένη λύση πολυεκπαιδευτηρίου, συνδυάζοντας 3 brands, με αποτέλεσμα τη μείωση των εξόδων μέσω οικονομίας κλίμακας και τον διπλασιασμό των εσόδων μέσω του Cross-Selling.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SO EASY