Νέα Ερυθραία, με νέα Green Family – το Ελληνικόν!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 04 Ιανουαρίου 2019
Νέα Ερυθραία, με νέα Green Family – το Ελληνικόν!

Το νέο κατάστημα της Green Family- το Ελληνικόν είναι γεγονός. Άνοιξε στην οδό Τατοΐου 102 και καλεί κάθε οικογένεια που αγαπά την υγιεινή, βιολογική και «πράσινη» πλευρά της ζωής να το ανακαλύψει!

Τρόφιμα, καλλυντικά, βρεφικά είδη (πάνες και κρέμες), ροφήματα, μπαχάρια κάθε λογής, βιολογικό κρέας και συμπληρώματα διατροφής είναι κάποια από τα προϊόντα που διατίθενται στο νέο κατάστημα.

Πάνω από 20 χρόνια Green Family- το Ελληνικόν

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο,  παρατηρείται μια σημαντική στροφή προς τον υγιεινό τρόπο ζωής, με πολλούς ανθρώπους να αφήνουν πίσω τους ανθυγιεινές συνήθειες που σχετίζονται με τη χαμηλής ποιότητας διατροφή.

Η Green Family- το Ελληνικόν αφουγκράζεται τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και τις καλύπτει με τα καλύτερα πιστοποιημένα κι ελεγμένα προϊόντα της αγοράς. Παραμένει έτσι, στην κορυφή της κατηγορίας των βιολογικών προϊόντων από το 1996 μέχρι και σήμερα, αποτελώντας μια εξαιρετική franchise πρόταση, για όποιον ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί με μια αποδοτική και προσοδοφόρα επιχείρηση του σήμερα.

Η μεγάλη προϊοντική γκάμα των καταστημάτων -με σημαντική παρουσία των κατηγοριών private label και own brand- σημαίνει πρακτικά και πολλαπλές πηγές εσόδων, καθώς ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί από το κατάστημα οτιδήποτε θελήσει.

Η σταθερή ανάπτυξη της Green Family- το Ελληνικόν, πέραν της άριστης ποιότητας σε προϊόντα, οφείλεται στην τεχνογνωσία του δικτύου και στην αγάπη των ανθρώπων της να προσφέρουν το καλύτερο στην ελληνική οικογένεια.

Η σωστή κατάρτιση του προσωπικού και οι γνώσεις του σε σχέση με τα προϊόντα, δημιουργούν μια σχέση ασφάλειας κι εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Η ομάδα της Green Family- το Ελληνικόν συστήνει με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό τη φιλοσοφία του φυσικού και ποιοτικού lifestyle.  Έτσι, οι καταναλωτές γίνονται πιστοί στην αγοραστική τους συνήθεια και η πελατεία του καταστήματος αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Για να ενταχθεί κανείς στην οικογένεια της Green Family – το Ελληνικόν, χρειάζεται απαραιτήτως διάθεση για δουλειά και μεράκι για τα βιολογικά προϊόντα. Αν θέλετε να προσφέρετε με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο στην ελληνική οικογένεια, μέσα από την ασφάλεια ενός ισχυρού brand, σίγουρα αποτελείτε τους κατάλληλους συνεργάτες franchisees της αλυσίδας leader στην αγορά των βιολογικών προϊόντων.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Green Family – το Ελληνικόν, πάτησε ΕΔΩ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY