Νέα Bufala Gelato σύντομα σε Βούλα και Χαλάνδρι!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 13 Φεβρουαρίου 2019
Νέα Bufala Gelato σύντομα σε Βούλα και Χαλάνδρι!

Το Bufala Gelato πολύ σύντομα ταξιδεύει στη Βούλα και το Χαλάνδρι προσφέροντας την ανεπανάληπτη εμπειρία του φρέσκου παγωτού ημέρας και των γλυκών πειρασμών! Συγκεκριμένα, τα νέα καταστήματα της αλυσίδας αναμένεται να λειτουργήσουν τον Μάρτιο στην οδό Βασιλέως Παύλου 80 στη Βούλα και τον Απρίλιο στην Ιφικράτους 2 στο Χαλάνδρι.

Στα καταστήματα Bufala Gelato, πρωταγωνιστής είναι πάντα το φρέσκο παγωτό ημέρας από αγνές πρώτες ύλες που παρασκευάζεται καθημερινά μπροστά στα μάτια μας! Προσαρμοσμένο στις γευστικές και ποσοτικές ανάγκες κάθε καταστήματος προσφέρεται σε πολλούς και ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Είτε από βουβαλίσιο γάλα με ξεχωριστή μαστιχωτή υφή, είτε από υψηλής ποιότητας αγελαδινό γάλα και αγνές πρώτες ύλες, το Bufala Gelato προκαλεί -και προσκαλεί- τον πελάτη να δημιουργήσει το δικό του ονειρεμένο παγωτό, συνδυάζοντας γεύσεις και toppings με το φρέσκο χωνάκι της επιλογής του. Και φυσικά, μπορεί να το συνοδεύσει με τη viral Buffle Cone, τη φρεσκοψημμένη βάφλα με μείγμα που παρασκευάζεται πάντα τη στιγμή της παραγγελίας.

Επίσης, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια νέα σειρά παγωτών χωρίς προϊόντα γάλακτος και χωρίς ζάχαρη, ώστε να ικανοποιεί απόλυτα και τους καταναλωτές που προτιμούν vegan επιλογές! Και οι καινοτομίες δεν σταματάνε εδώ. Το Bufala Gelato, με ενσυναίσθηση και σεβασμό στους συνεργάτες του ξεχωρίζει και στον τρόπο διαχείρισης του παγωτού. Δηλαδή, κάθε κατάστημα μπορεί να παράγει καθημερινά φρέσκο παγωτό ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει πλήρης έλεγχος της ποιότητας των προϊόντων.

Αριθμώντας ήδη 5 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη (2), Λάρισα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και ακόμα 2 να είναι προ των πυλών σε Βούλα και Χαλάνδρι, το Bufala Gelato αναζητά υποψήφιους franchisees, προσφέροντας ολοκληρωμένο πλάνο εκπαίδευσης και υποστήριξης καθ΄ ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Δομημένο εξ’ αρχής για να αναπτυχθεί μέσω franchising, το επιχειρηματικό μοντέλο του Bufala Gelato είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να χτίζει αναγνωρισιμότητα και να διεισδύει δυναμικά στην αγορά. Πώς; Με τα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία πηγαίνουν από την παραγωγή απευθείας στην κατανάλωση!

Για το δικό σου Βufala Gelato, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO