Nails 4 You: «Νιώθουμε ότι ένα όνειρό μας έχει γίνει πραγματικότητα!»

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουλίου 2021
Nails 4 You: «Νιώθουμε ότι ένα όνειρό μας έχει γίνει πραγματικότητα!»

Η Μαρία Πιτσιδήμου και ο Θεόδουλος Γεωργιάδης για χρόνια ασχολήθηκαν με τον χώρο της δημοσιογραφίας όπου και γνωρίστηκαν και δούλεψαν μαζί. Εκτός όμως από την αγάπη τους για τη δημοσιογραφία, μοιράζονταν και το ίδιο όραμα: να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση franchise.

Κάτω από την ομπρέλα της έμπειρης ομάδας του Nails 4 You επέτυχαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, βρίσκοντας την επιχειρηματική ευκαιρία που έψαχναν. Η κ. Πιστιδήμου και ο κ. Γεωργιάδης εδώ και 4 μήνες έχουν το δικό τους σαλόνι ομορφιάς και περιποίησης Nails 4 You, στους Αμπελόκηπους.

Για ποιο λόγο αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τον χώρο της ομορφιάς;

Θ.Γ.: Θα τολμήσω να πω ότι εγώ επηρέασα τη Μαρία καθώς ο κλάδος της ομορφιάς είναι διαχρονικός και υπό ανάπτυξη συνεχώς. Είναι ένα περιβάλλον που μου αρέσει. Ένας χώρος που πέρα από τις όποιες επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρέχει, προσφέρει πάνω από όλα ψυχολογική ανάταση σε εμάς αλλά και τους καταναλωτές. Θεωρώ ότι είναι κάτι εξαιρετικά συμφέρον οικονομικά. Και θα συνεχίσει να είναι εφόσον οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι κάποιου επιπέδου.

Μ.Π.:Ο χώρος της ομορφιάς είναι όμορφος, όπως το λέει και η λέξη. Είναι ένας χώρος ευχάριστος, συνεργάζεσαι και με γυναίκες και με άντρες. Μπαίνεις μέσα σε ένα περιβάλλον φωτεινό, με ευχάριστα χρώματα, υπάρχουν χαμόγελα, πολύ προσωπική επαφή με τον κόσμο κάτι το οποίο μου είχε λείψει στην προηγούμενη γραφειακή εργασία.

nails-4-you-ampelopokipoi_6

Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να επιλέξετε τη συνεργασία με ένα δίκτυο franchise;

Θ.Γ.: Γιατί το σύστημα franchise παρέχει μια ασφάλεια και μια μακροχρόνια σταθερότητα. Εμπιστευόμενοι ένα σύστημα franchise, πίσω από το οποίο βρίσκονται επαγγελματίες του χώρου, αισθάνομαι μια ασφάλεια, μια σταθερότητα και ένα πλαίσιο που μου επιτρέπει να κάνω λάθη χωρίς να τα πληρώσω ακριβά. Έχοντας αναπτύξει ήδη μια κουλτούρα franchise, η εταιρεία έχει την εμπειρία για να με καθοδηγήσει, να με βοηθήσει να ξεπεράσω σκοπέλους και να με προετοιμάσει για τυχόν εμπόδια που μπορεί να έρθουν. Πάντα κάτι συμβαίνει που δεν το περιμένεις. Όντας όμως μέλος ενός δικτύου franchise, όταν έρθουν αυτά μπορείς να τα συζητήσεις με κάποιον που τα έχει αντιμετωπίσει ήδη. Και εννοείται ότι είναι και θέμα οικο- νομικής και πρακτικής ευκαιρίας.

Μ.Π.: Στην πραγματικότητα είσαι σε ένα περιβάλλον «συνανήκειν», δηλαδή βρίσκεσαι σε μια οικογένεια που ένα ένας βοηθά τον άλλον για οτιδήποτε προκύψει. Πέρα από τα οικονομικά,τα πρακτικά και όλα αυτά που ανέφερε και ο Θεόδουλος, παίζει σημαντικό ρόλο το ψυχολογικό. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι μπορείς να απευθυνθείς στους υπεύθυνους και να ανταλλάξετε τους προβληματισμούς σας.

Γιατί επιλέξατε το δίκτυο Nails 4 You για να συνεργαστείτε;

Θ.Γ.: Το βασικότερο για εμένα ήταν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι ήταν τις ξεκάθαρες θέσεις τους και τη στήριξη που έδειξαν από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Επίσης έπαιξε ρόλο και ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας και το όραμά της. Είναι μια εταιρεία που δεν έχει επαναπαυτεί, αντιθέτως, συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνεται.

Μ.Π: Εκτός από όλα αυτά, εγώ είχα και προσωπική εμπειρία ως πελάτισσα, μου άρεσε ο χώρος, μου άρεσε ο τρόπος που με περιποιόντουσαν, μου άρεσε και το αποτέλεσμα και συνολικά η εμπειρία Nails 4 You.

Ποια ήταν η διαδικασία μέχρι το κατάστημα να είναι έτοιμο για λειτουργία;

Αυτό ήταν το πιο ωραίο κομμάτι για εμάς. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, όλα πέρασαν στα χέρια της εταιρείας. Βρήκαμε τον χώρο. Είναι το μόνο πράγμα που κληθήκαμε να κάνουμε εμείς. Να βρούμε τον χώρο και την τοποθεσία, βέβαια μαζί με την εταιρεία. Μετά από αυτό, όλα τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν εκείνοι. Η δική τους ομάδα ανέλαβε να διαμορφώσει τον χώρο, να εξοπλίσει το μαγαζί, να βρει τις τεχνίτριες. Μέχρι που καταλήξαμε σε συγκεκριμένη μέρα, άσχετα αν μας καθυστέρησε λίγο ο κορωνιός, που είχαμε το κλειδί του μαγαζιού στο χέρι και όλα ήταν έτοιμα. Σε όλη αυτή τη περίοδο, η εταιρεία ήταν δίπλα μας να μας στηρίξει και να μας λύνει όλους τους προβληματισμούς.

Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα, το κατάστημα ήταν έτοιμο για να ξεκινήσει η λειτουργία του;

Από την ώρα που κλείστηκε η συμφωνία μέσα σε ένα μήνα περίπου ήταν έτοιμο.

nails-4-you-ampelopokipoi_3

Πώς αισθάνεστε που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα η επιχείρηση σας ήταν έτοιμη να ανοίξει;

Θ.Γ.: Είναι υπέροχο όταν συζητάς και διαπραγματεύεσαι για να καταλήξεις σε μια συμφωνία, να έχεις ένα τόσο άμεσο αποτέλεσμα. Δεν περιμένεις μέσα σε 3-4 εβδομάδες να έχεις τα κλειδιά ενός έτοιμου καταστήματος στο χέρι. Ήταν το πιο ενθουσιώδες κομμάτι ότι τόσο γρήγορα είχαμε έτοιμο το κατάστημά μας.

Μ.Π.: Αυτό σου δημιουργεί και μια ασφάλεια. Είναι πολύ λογικό να έχεις δεύτερες σκέψεις, αλλά όταν ο άλλος είναι συνεπέστατος σου δημιουργεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας. Οπότε αυτό σε μπουστάρει πάρα πολύ.

Θ.Γ: Μας έδειξε επίσης και την πίστη της ίδιας της εταιρείας σε αυτό που κάνει. Μας έδειξαν όρεξη και διάθεση να μας προσφέρουν αυτό που συμφωνήσαμε.

Μετά από 4 μήνες ομαλής λειτουργίας του καταστήματός σας ποια είναι τα συναισθήματά σας; Τι σημαίνει για εσάς να βλέπετε το όραμά σας να γίνεται πραγματικότητα;

Μ.Π: Νιώθουμε ότι ένα όνειρό μας έχει γίνει πραγματικότητα. Για να είμαι τελείως ειλικρινής δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Σίγουρα όμως είναι πολύ ευτυχισμένη.

Θ.Γ.: Το αίσθημα που έχω προσεγγίζει την ολοκλήρωση. Είναι πολύ αρχή και ακόμα δεν έχουμε προλάβει καλά-καλά να το «εντάξουμε» στη ρουτίνα μας, στο πλαίσιο της επαγγελματικής μας ενασχόλησης. Ωστόσο όταν βρίσκω λίγο χρόνο να κάνω παύση από τις σκέψεις και τα θέματα που τρέχουν κάθε μέρα, το αίσθημα προσεγγίζει την ολοκλήρωση. Ανέκαθεν ήταν στόχος και της Μαρίας και εμένα, να ανοίξουμε κάτι δικό μας σε αυτό τον χώρο και τα καταφέραμε. Πλέον υπάρχει, είναι δεδομένο, είναι απτό, είναι πραγματικό και το επόμενο βήμα είναι να το φτάσουμε μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει και ακόμα παραπάνω.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU