Nails 4 you: Η επένδυση που αποδίδει από μόνη της

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 18 Μαρτίου 2020
Nails 4 you: Η επένδυση που αποδίδει από μόνη της

To Nails 4 Υou είναι ένας πολυχώρος ομορφιάς όπου κάθε γυναίκα βιώνει μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης και αναζωογόνησης απ’ την κορυφή ως τα νύχια. Είναι, επίσης, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές προτάσεις στην αγορά της ομορφιάς, με μικρή αρχική επένδυση, ταχύτατη απόσβεση και πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, που λύνει τα χέρια του franchisee.

Συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ–πεντικιούρ και αποτρίχωσης,  τα Nails 4 Υou αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της. Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστέφουν ξανά και ξανά.

nails 4 you franchise nyxia

Καφενείο… γυναικών

Ο εμπνευστής του concept, Κωνσταντίνος Ευγενικός, χαρακτηρίζει το Nails 4 Υou «καφενείο γυναικών». Και έχει δίκιο. Γυναίκες κάθε ηλικίας έρχονται στα Nails 4 Υou για να αναδείξουν την ομορφιά τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά και για να συναντήσουν τις φίλες και τις αγαπημένες τους τεχνήτριες και να περάσουν μία ώρα χαλάρωσης και αποφόρτισης, υπό τους ήχους ανεβαστικής ελληνικής μουσικής.

Κύριος στόχος είναι κάθε πελάτισσα του Nails 4 Υou να νιώθει μοναδική. Δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένει στην αναμονή, ενώ το ραντεβού της διαρκεί μία ολόκληρη ώρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει με ηρεμία το μανικιούρ ή το πεντικιούρ της, να το ευχαριστηθεί και τελικά να φύγει πλήρως ικανοποιημένη, χωρίς να αισθανθεί ούτε μία φορά ότι δεν της έδωσαν την προσοχή που άξιζε.

Η στρατηγική επιλογή των Nails 4 Υou είναι λιγότερα ραντεβού, μεγαλύτερη διακράτηση της πελατείας. Η ευχαριστημένη πελάτισσα, που αισθάνεται ότι την έχουν περιποιηθεί αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση.

nails 4 you franchise prosopiki frontida

Οι αξίες του Nails 4 Υou

Τα Nails 4 Υou έχουν συνδέσει το brand name τους με την αισθητική και την ομορφιά, προσφέροντας επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Οι αξίες που τα έχουν φέρει πρώτα στις προτιμήσεις των γυναικών είναι οι ακόλουθες:

  • Η καθαριότητα και η πλήρης απολύμανση
  • Η αδιαμφησβήτητη ποιότητα των προϊόντων τους, που εξασφαλίζει την καλύτερη εφαρμογή και το τελικό αποτέλεσμα για την πελάτισσα
  • Εξυπηρέτηση με ταχύτητα και ποιότητα
  • Συνεχής εκπαίδευση στις νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας

 nails franchise

Τα Nails 4 Υou είναι μοναδικά. Προφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές και έχουν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Τα χτυπητά χρώματα της διακόσμησης και η ανεβαστική ελληνική μουσική φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση της πελάτισσας. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην επιτυχία παίζουν και οι τεχνήτριες μας, οι οποίες περνούν πολύ όμορφα μέσα στον χώρο και έτσι κάνουν και την πελάτισσα να αισθάνεται καλά.

Κωνσταντίνος Ευγενικός – Ιδρυτής
nails 4 you prosopiko
Εύκολη διαχείριση, συνεχής κερδοφορία

Ο Κωνσταντίνος Ευγενικός μικρή σχέση είχε με τον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς, μέχρι το 2016 όταν αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο κατάστημα περιποίησης άκρων, τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η σύζυγός του. Γρήγορα γοητεύτηκε από τον κλάδο και κυρίως από τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αυτός ανοίγει.

Μέσα σε έναν χρόνο από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, ήρθε το δεύτερο και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Το δίκτυο έχει φτάσει ήδη τα δώδεκα καταστήματα, ένα εκ των οποίων βρίσκεται στη Χαλκίδα, παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης. Άλλωστε, η βιομηχανία της ομορφιάς, και ιδιαίτερα η περιποίηση των άκρων, παρουσιάζει μια τεράστια ανάπτυξη διεθνώς.

Τα Nails 4 Υou είναι στην ουσία μια δυναμική επιχειρηματική ιδέα με χαμηλή αρχική επένδυση, που οδηγεί μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες σε απόσβεση. Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα κάνει την επένδυση το σύστημα οργάνωσης και λειτουργίας του δκτύου, το οποίο «λύνει» τα χέρια των υποψήφιων franchisees. Αναλυτικότερα, ο franchisor έχει δημιουργήσει ένα ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο κλείνει τα ραντεβού για όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Ακολούθως, τα καταστήματα ενημερώνονται μέσω ενός online προγράμματος για τα καθημερινά τους ραντεβού. Το συγκεκριμένο σύστημα δίνει στον franchisee τη δυνατότητα να ελέγχει τη δραστηριότητα της επιχείρησής του ακόμη κι αν δεν εργάζεται μέσα στο κατάστημα.

nails 4 you franchise katasrima nea chalkidona

Κι άλλα εργαλεία για τον franchisee

Η μητρική εταιρεία του Nails 4 Υou βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του franchisee, καθοδηγώντας τον στις σωστές αποφάσεις και τελικά στην επαγγελματική επιτυχία.

Η ομάδα του Nails 4 Υou υποστηρίζει τον νέο συνεργάτη στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, που αποτελεί τη βάση για την επιτυχία της επιχείρησης. Εφόσον, έχει βρεθεί η ιδανική τοποθεσία, αναλαμβάνει πλήρως την κατασκευή του καταστήματος, το οποίο θα παραδοθεί μέσα σε έναν μόλις μήνα στον franchisee.

Στο μεταξύ ο νέος συνεργάτης αλλά και το προσωπικό του θα λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση. Η μητρική εταιρεία βοηθά επίσης τον επενδυτή της στην εύρεση έμπειρου, καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού, καθώς οι σωστές τεχνήτριες αποτελούν βασικό παράγοντα της επιτυχίας του concept.

nails4you franchise

Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας η έμπειρη ομάδα του franchisor βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό του franchisee. Με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο θα λάβει υποστήριξη σε οποιοδήποτε λειτουργικό, διαδικαστικό ή λογιστικό πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζει.

Επιπλέον, ο franchisor εργάζεται συστηματικά για τη ενίσχυση της καλής φήμης και της αναγνωρισιμότητας του brand, με τη διανομή εντύπων, ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές διαφημίσεις και καμπάνιες στα social media. Το πρώτο πράγμα που θα προσελκύσει την πελάτισσα είναι φυσικά η τιμή, ωστόσο η θετική εμπειρία και η ικανοποίησή της, γίνεται στη συνέχεια η καλύτερη διαφήμιση για την αλυσίδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU