Ένα «Παραδοσιακό» street party, πολλές λαμπερές παρουσίες!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 02 Οκτωβρίου 2019
Ένα «Παραδοσιακό» street party, πολλές λαμπερές παρουσίες!

Η αλυσίδα Παραδοσιακό γιόρτασε 25 χρόνια λειτουργίας σε ένα εντυπωσιακό street party, το οποίο έλαβε χώρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πιστούς φίλους του δικτύου, οι ιδιοκτήτες της αλυσίδας υποδέχτηκαν παρουσίες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου.

paradosiako-street-party

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στο party, απόλαυσε μοναδικά cocktails, εδέσματα και διασκέδασε με τη μουσική του Yanni Mitsokapa.  Το κατάστημα Παραδοσιακό στην περιοχή του Πανοράματος, με αφορμή το street party, παρουσίασε στο κοινό το νέο concept του μαγαζιού, τον ανακαινισμένο χώρο του και το μενού το οποίο περιλαμβάνει brunch, healthy meals αλλά και πολλές προτάσεις για μεσημεριανό και βραδινό φαγητό.

paradosiako-allday

Μια ιστορία που ξεκινά από το 1957

Η ιστορία της αλυσίδας Παραδοσιακό ξεκινά πολλά χρόνια πίσω, από το μακρινό 1957. Η γιαγιά Ελευθερία, αναμιγνύοντας αγνά υλικά ακολουθεί παραδοσιακές συνταγές και δημιουργεί χωριάτικες πίτες και άλλα προϊόντα που έμελλαν να γίνουν ξακουστά σε όλη την πόλη.

Το 1994, έχοντας πάρει όλη τη γνώση και τις αυθεντικές συνταγές, στην οδό Παπαδοπούλου ξεκινάει το Παραδοσιακό με γεύση και όραμα που με την πάροδο του χρόνου καθιερώθηκε ως συνώνυμο της ποιότητας και της παράδοσης! Για τη δημοφιλή αλυσίδα η επιτυχία στηρίζεται στις αξίες της, τις οποίες φροντίζει πάντα να υπηρετεί.

paradosiako-katasthma

Οι εκατοντάδες άνθρωποι που εμπιστεύονται το Παραδοσιακό καθημερινά είναι κάτι παραπάνω από πελάτες. Είναι καλεσμένοι στην εμπειρία των γεύσεων που προσφέρουν τα καταστήματα.

«Παραδοσιακή» εμπειρία για όλη την ημέρα

Στα μεγαλύτερα καταστήματα Παραδοσιακό, όπου διαθέτουν sit-in υπηρεσίες, ο πελάτης μπορεί επίσης να γευματίσει το μεσημέρι, ή πιο αργά το απόγευμα, να απολαύσει ένα κρασί ή ένα δροσερό κοκτέιλ, συνοδευόμενα από πλατό τυριών, παρέα με φίλους.

paradosiako-meshmeriano

Τα καταστήματα Παραδοσιακό είναι ιδανικά όλες τις ώρες της ημέρας, είτε για να πάρεις κάτι γρήγορο «στο χέρι» και να συνεχίσεις τις δουλειές σου, είτε ακόμα και για να γευματίσεις στο ζεστό τους περιβάλλον με τη φιλική εξυπηρέτηση. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ο franchisee αποκομίζει πολλαπλά κέρδη, λόγω του ευρέος προϊοντικού μείγματος που προσφέρει και των διαφορετικών κοινών που προσελκύει το κάθε κατάστημα.

Θέλεις να γράψεις το δικό σου success story α λα «Παραδοσιακό»; Μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ