Μια win-win συνεργασία με το Bufala Gelato!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 21 Οκτωβρίου 2019
Μια win-win συνεργασία με το Bufala Gelato!

Μας συστήθηκε το 2016 στο One Salonica Mall, στη Θεσσαλονίκη και αμέσως ξεχώρισε για τα παιχνιδιάρικα, ποιοτικά προϊόντα που προσφέρει, δημιουργώντας κυριολεκτικά «ουρές» έξω από το κατάστημα. Και επειδή τα καλά νέα δεν αργούν να μαθευτούν, έναν χρόνο αργότερα, η αγορά της Γλυφάδας υποδέχεται το Bufala Gelato, αλλάζοντας ό,τι γνωρίζαμε για το φρέσκο παγωτό ημέρας και τους γλυκούς πειρασμούς.

bufala-gelato-franchise-store

Από τότε έως σήμερα, το δίκτυο έχει αναπτυχθεί δυναμικά μέσω συνεργασιών franchise, αριθμώντας συνολικά 9 καταστήματα. Σε Θεσσαλονίκη (με δεύτερο κατάστημα στη Θέρμη), Λάρισα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βούλα, Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη αλλά και πολύ σύντομα την Κηφισιά, τα Bufala Gelato σκορπούν απόλαυση που… μυρίζει παγωτό!

bufala-gelato-franchise

Ποια τα οφέλη του συνεργάτη;

Ο franchisee του Bufala Gelato έχει το πλεονέκτημα να παράγει καθημερινά στο κατάστημά του φρέσκο παγωτό, ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται. Ποιο το αποτέλεσμα; Tα περιθώρια κερδοφορίας και οι αποδόσεις της επένδυσής του είναι υψηλά, καθώς δεν υπάρχουν έξοδα ψύξης και μεσαζόντων. Κάθε συνεργάτης προμηθεύεται την πρώτη ύλη στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, σε σχέση με τα μείγματα παγωτού που κυκλοφορούν.  Με λίγα λόγια, ο franchisee του Bufala Gelato έχει την ευελιξία να παράγει εύκολα τα προϊόντα που επιθυμεί, μειώνοντας ταυτόχρονα τη λιανική τιμή.

bufala-gelato-geuseis

To Bufala Gelato υποστηρίζει τον franchisee καθολικά, από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας στους πιο ζωτικούς τομείς για την επιτυχία της νέας του επιχείρησης, διασφαλίζοντάς του:

  • Ευρύ πελατολόγιο & αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα, συνώνυμο της διαφοροποίησης, της αξεπέραστης ολοκληρωμένης βιωματικής εμπειρίας και της υψηλής προστιθέμενης αξίας.
  • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να καταλήξει σε αυτήν με τη μέγιστη επισκεψιμότητα, καθώς και αποκλειστικότητα περιοχής.
  • Σχέδια και καθοδήγηση στην προσαρμογή του καταστήματος, ώστε να αποδίδεται στο μέγιστο η ξεκάθαρη ταυτότητα του concept και να ενισχύεται περαιτέρω το ποιοτικό και διευρυμένο προϊοντικό μείγμα του ως στοιχείο διαφοροποίησης.
  • Δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα. Ο franchisee του Bufala Gelato εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που του εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
  • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία & διαχείριση, ώστε να λειτουργεί το κατάστημά του με τον αποδοτικότερο τρόπο.
  • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προτυποποιούν όλες τις διαδικασίες του καταστήματός του.
  • Δημόσιες σχέσεις & πλάνο τοπικού marketing, που τον βοηθούν να προβάλλει αποτελεσματικά την επιχείρησή του.

Για το δικό σου Bufala Gelato, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO