Μια Bufala Gelato συνεργασία, μια εύκολη υπόθεση!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουλίου 2019
Μια Bufala Gelato συνεργασία, μια εύκολη υπόθεση!

3 χρόνια λειτουργίας, 8 καταστήματα! Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, το Bufala Gelato έδωσε άλλη διάσταση στο αγαπημένο μας παγωτό και έγινε το must-have της γεύσης μας! Με παρουσία πλέον σε Λάρισα και Αττική (Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι) το Bufala Gelato συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή του μέσω συνεργασιών franchise, με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO- Εταιρεία Συμβούλων Franchise, σε όλη την Ελλάδα.

bufala halandri4 5

Η καινοτομία του Bufala Gelato, είναι πως όλα τα προϊόντα του παρασκευάζονται μέσα στο κατάστημα, εξιτάροντας αφενός τον πελάτη και λειτουργώντας αφετέρου ως πλεονέκτημα του συνεργάτη – franchisee. Ολόφρεσκο παγωτό ημέρας είτε από βουβαλινό γάλα με πιο μεστή, πλούσια γεύση, είτε από 100% υψηλής ποιότητας αγελαδινό και ανθόγαλα, σετάρονται με φρεσκοψημένα χωνάκια, ξετρελαίνοντας μικρούς και μεγάλους. Και φυσικά στα Bufala Gelato η απόλαυση συνεχίζεται με λαχταριστές Buffle Cone που συνδυάζονται άψογα με τις αγαπημένες μας γεύσεις παγωτού, ώστε να τις απολαμβάνουμε και στο χέρι, κάνοντας τη βόλτα μας. Το προϊοντικό μείγμα της επιτυχίας του Bufala Gelato ολοκληρώνεται φυσικά με ποιοτικό καφέ, ροφήματα, δροσερές γρανίτες και άπαιχτα milkshakes για περισσότερες στιγμές απόλαυσης!

bufala gelato girl

Ποιο το όφελος του franchisee λοιπόν; Αρχικά, αποκτά τη δική του gelateria με διαδραστικό χαρακτήρα που οδηγεί σε υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας και μεγάλα περιθώρια κερδοφορίας. Επίσης, με την πλούσια γκάμα προϊόντων που προσφέρει, αυξάνεται η μέση απόδειξη, ενώ η αξιοποίηση του sit in & take away δημιουργούν ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις. Καθώς όλα τα προϊόντα παράγονται μέσα στα Bufala Gelato, τα οικονομικά οφέλη πηγαίνουν απευθείας στον franchisee. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως με τις τυποποιημένες συνταγές του Bufala Gelato, «λύνονται» τα χέρια του υποψήφιου συνεργάτη, καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνογνωσία για την παρασκευή τους. Ακολουθώντας τις έτοιμες συνταγές και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μηχανήματα, ο συνεργάτης παράγει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεται για το κατάστημά του, εύκολα και απλά!

bufala gelato milkshake 2

Θες να αποκτήσεις το δικό σου Bufala Gelato; Δες πώς εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
BUFALA GELATO