Μείωση τιμών σε 500 προϊόντα από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 29 Μαΐου 2019
Μείωση τιμών σε 500 προϊόντα από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ

Τη μείωση των τιμών σε περισσότερα από  500 προϊόντα ανακοίνωσε η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ.

Η μείωση των προτεινόμενων τιμών λιανικής ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Μαΐου ενώ μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για το σύνολο των εταιρικών καταστημάτων ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ και όλων εκείνων των καταστημάτων franchise που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο προτεινόμενο πρόγραμμα.

Η εταιρεία προβαίνει σε αυτή την δραστική κίνηση στην τιμολογιακή της πολιτική, για να στηρίξει περαιτέρω  τους καταναλωτές που τίμησαν με τις επιλογές τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης, τα καταστήματα ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η ΒΕΝΕΤΗΣ είναι μία από τις εταιρείες που απορρόφησαν την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στην συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων της, τα οποία επιβαρύνθηκαν από τη μετάβαση του συντελεστή  ΦΠΑ στην εστίαση από 13% σε 24%.

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Κηφισιά άνοιξε ο πρώτος ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ. Από τότε μέχρι σήμετα, η εταιρεία έχει σταθερή παρουσία και σημειώνει συνεχή ανάπτυξη. Σήμερα λειτουργούν 38 εταιρικά καταστήματα και 66 franchise, σε κλειστές και ανοιχτές αγορές.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ