Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 19η Έκθεση ΚΕΜ Franchise

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 17 Μαρτίου 2017
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 19η Έκθεση ΚΕΜ Franchise

Με επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η 19η Έκθεση ΚΕΜ Franchise 2017 μετά από ένα τετραήμερο έντονης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η επισκεψιμότητα αν και ήταν αρκετά πιο περιορισμένη από πέρσυ, οι επισκέπτες ήταν εξαιρετικοί σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, αφού ήταν απόλυτα ενημερωμένοι σχετικά με το Franchising και αποφασισμένοι να επενδύσουν.

Έτσι, έκλεισαν πολλές αποδοτικές συμφωνίες κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, και οι εκθέτες σχολίασαν τις πολύ καλές προοπτικές για τη δημιουργία και άλλων συμφωνιών στο προσεχές διάστημα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Μ. Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ, «Εντυπωσιάστηκα στη φετινή μας έκθεση από την ποιότητα του επενδυτικού κοινού που την επισκέφτηκε. Το ελληνικό επενδυτικό κοινό έχει ωριμάσει και χαίρομαι ιδιαίτερα που μέσα σε αυτές τις 19 εκθέσεις franchiseπου έχουμε διοργανώσει οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μας έχουν αποκτήσει ουσιαστική γνώση και μεγάλη εμπιστοσύνη στο franchising. Είμαι ακόμη πιο ευχαριστημένος γιατί, παρ’όλο το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον που όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, διαπίστωσα στην έκθεσή μας, ότι το franchisingαποτελεί όντως την καλύτερη λύση για όλους όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να επενδύσουν στους καιρούς που διανύουμε».

Η 19η KEΜ Έκθεση ΚΕΜ Franchise 2017 διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Franchise (WFC), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise, και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α).