
Από στόμα σε στόμα και από το ένα Instagram story στο επόμενο, η fresh pastaτου Mailo’s – The Pasta Project έγινε το νέο talk of the town της πρωτεύουσας. Αχνιστές μακαρονάδες με φρέσκα ζυμαρικά και χειροποίητες σάλτσες μας ταξιδεύουν γευστικά στις ιταλικές τρατορίες, καθώς η «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας παντρεύεται με την street food κουλτούρα.
Όλος αυτός ο… σαματάς γίνεται κάπου στην Πατριάρχου Ιωακείμ, στο Κολωνάκι, εκεί που θα συναντήσεις ουρές μακαρανάδων, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι πολύ, μα πολύ, αργά τη νύχτα…
Όταν η πείνα «χτυπάει κόκκινο», όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mailo’s- ThePastaProject. Πλησιάζοντας στο εργαστήριο, η ρυθμική κίνηση της fresh pasta machine μαγνητίζει το βλέμμα των περαστικών. Η νωπή pasta βράζει για ελάχιστα λεπτά για να καταλήξει στο καυτό τηγάνι με τη φρέσκια χειροποίητη σάλτσα, που σερβίρεται σε γενναίες δόσεις.Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ξεκινά… ο χορός στον αέρα! Αυθεντική παρμεζάνα, από τις όχθες του Πάδου, θα πέσει ανάλαφρα πάνω στα φρέσκα ζυμαρικά για να φτάσει τη νοστιμιά στο ζενίθ. Αυτό είναι το Mailo’s Experience!
Οι λαχταριστές μακαρονάδες του Mailo’s ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια των πελατών, που ζουν την εμπειρία και γίνονται μέρος του concept. Μέσα σε λίγα λεπτά, η πιο artisanal και «φρέσκια» μακαρονάδα μπαίνει στο Mailo’s Box για το χέρι. Γιατί η μακαρονάδα θέλει χέρι…
Ταξίδι στις ιταλικές τρατορίες…
Η ιδέα του παντρέματος της ιταλικής γαστρονομίας με τη street food κουλτούρα προσφέρει στον franchisee του Mailo’s – The Pasta Project ένα conceptφρέσκο, μοναδικό, προσιτό και διαχρονικό, όσο η αγάπη μας για την ιταλική κουζίνα.
Το Mailo’s – The Pasta Project έκανε τη fresh pasta viral!
Πώς προέκυψε όμως αυτή η ιδέα; Ο Mailo, ένας ορκισμένος μακαρονάς, ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ιταλία για να μάθει πώς φτιάχνεται η καλύτερη pasta. Έφτασε λοιπόν στη Γένοβα για να διδαχθεί απ’ τους καλύτερους την παρασκευή των φρέσκων χειροποίητων ζυμαρικών και στη Ρώμη για να βιώσει τη ζεστασιά της ιταλικής τρατορίας.
Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα έφτιαξε το δικό του εργαστήρι χειροποίητων ζυμαρικών για να «τρελάνει» με τις γεύσεις του όλη την Αθήνα. Αυτό το κατάφερε δένοντας τη ζεστασιά και την οικειότητα του comfort food με την ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για ένα γρήγορο αλλά ποιοτικό γεύμα.
Το δύσκολο της υπόθεσης είναι η επιλογή… Όλες οι προτάσεις του μενού σχεδόν σου φωνάζουν! «Διάλεξέ με»! Το Parmesan Chicken με τη βελούδινη κρέμα παρμεζάνας και εστραγκόν. Το «μυστηριώδες» Truffle Mushrooms με τα άγρια μανιτάρια και το λάδι τρούφας. Η «παιχνιδιάρικη» Carbonara με το τραγανό μπέικον και την κρέμα παρμεζάνας. Το Beef Ragu με το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας που λιώνει στο στόμα και το κολασμένο Mac N Cheese, ένα από τα new entry του μενού.
Signature συνταγές με τα καλύτερα υλικά
Το Mailo’s – Τhe Pasta Project δίνει σε ένα πιάτο τόσο οικείο και καθημερινό μια gourmet διάσταση. Είναι η «μαστοριά» της κουζίνας του Mailo’s. Είναι οι πρωτότυπες signature συνταγές. Είναι τα ποιοτικά υλικά, που με μεγάλη φροντίδα επιλέγει η ομάδα του Mailo’s από τους καλύτερους προμηθευτές. Semolina από την Ιταλία, κοτόπουλα απ’ τους αξιόπιστους Έλληνες παραγωγούς και ιταλική παρμεζάνα 16μηνης ωρίμανσης, είναι μόνο μερικά από τα εκλεκτά υλικά στην κουζίνα του Mailo’s.
Ο επισκέπτης του Mailo’s έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη νοστιμιά της ιταλικής κουζίνας σε ένα γευστικό «ταξίδι» που του εντυπώνεται στη μνήμη του και τον προσελκύει ξανά και ξανά. Μιλώντας για ταξίδια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους υποψήφιους franchisees, καθώς η επένδυσή τους στο Mailo’s – The Pasta Project ισοδυναμεί με την έναρξη ενός μεγάλου ταξιδιού σε έναν κόσμο με έντονη «γεύση».
Στο Mailo’s – The Pasta Project η μαγεία της ιταλίκης γαστρονομίας παντρεύεται με τη street food κουλτούρα!
Η επόμενη γειτονιά του Mailo …
Η πρωτότυπη ιδέα του Mailo αλλά και η μοναδική φιγούρα του, που δεσπόζει σε κάθε γωνιά του μικρού εργαστηρίου, δημιούργησαν ένα εύκολα αναγνωρίσιμο brand για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα, ενώ όλοι αναρωτιούνται πότε θα ανοίξει ένα από αυτά τα θαυματουργά εργαστήρια στη γειτονιά τους. Έτσι, πολλά κεντρικά σημεία είναι πλέον ώριμα να δεχτούν το δικό τους Mailo’s – The Pasta Project.
Ποια είναι όμως τα μυστικά της επιτυχίας του Mailo’s – Τhe Pasta Project;
- Είναι το πρώτο και πιο ολοκληρωμένο street food concept στην κατηγορία φρέσκιας πάστας.
- Συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις, την ιταλική κουζίνα με τη street food κουλτούρα.
- Ανταποκρίνεται στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για γρήγορες, ποιοτικές και χορταστικές λύσεις.
- Βασίζεται σε αυθεντικές, πρωτότυπες και signature συνταγές.
- Έχει σχεδιάσει ένα ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο.
- Περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και απευθύνεται σε διαφορετικά κοινά.
- Εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
Τι κερδίζει ο franchisee;
Ανεξάρτητα από το αν έχεις εμπειρία στον χώρο της εστίασης, η επένδυση στην πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια έξυπνη επιχειρηματική επιλογή, καθώς:
- Γίνεσαι μέλος μιας κοινότητας με φανατικό κοινό.
- Αποκτάς φήμη και κύρος.
- Απολαμβάνεις ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.
- Δραστηριοποιείσαι σε μία επιχείρηση με υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.
Χρειάζονται μόνο λίγοι μήνες προετοιμασίας για να ανοίξουν οι πόρτες του νέου Mailo’s – The Pasta Project. Η υποστήριξη της ομάδας της εταιρείας περιλαμβάνει το κομμάτι της εκπαίδευσης, την καθοδήγηση στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, την επίβλεψη στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος, τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση, απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας που τυποποιούν όλες τις διαδικασίες λειτουργίας και την υποστήριξη στο κομμάτι της προβολής της νέας επιχείρησης.