Μαγικό franchise με το ραβδάκι της Hans & Gretel

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 11 Απριλίου 2018
Μαγικό franchise με το ραβδάκι της Hans & Gretel

Φανταστείτε να ξέρατε τι σας επιφυλάσσουν οι επιλογές σας. Πόσο γλυκιά θα ήταν η ζωή!

Με την πρόταση της Hans & Gretel το όνειρο αυτό γίνεται πραγματικότητα. Γιατί χάρη στο αποδοτικό μοντέλο franchise που προτείνει, ξέρετε τι να περιμένετε: διαφοροποίηση και κερδοφορία.

Το concept της Hans & Gretel ξεχωρίζει από μακριά! Μικροί και μεγάλοι χαμογελάνε στην παραμυθένια όψη του καταστήματος, ενώ οι μυρωδιές που ξεχειλίζουν προκαλούν τους περαστικούς να το επισκεφθούν. Μπορείτε να φανταστείτε κάτι πιο ελκυστικό από ένα sweet and candy factory βγαλμένο από τις πιο γλυκές μας αναμνήσεις;

Το κοινό μπαίνει μέσα στο παραμύθι που έχει φτιάξει με επιτυχία το Hans & Gretel και απολαμβάνει μοναδικά γλυκίσματα που δεν θα βρει πουθενά αλλού, γλυκίσματα που του φέρνουν μνήμες από ταξίδια και χώρες μαγικές, γλυκίσματα που φέρνουν αυθόρμητα χαμόγελα και ξεχωριστή απόλαυση. Η ιδιαίτερη διακόσμηση κάνει τους μεγάλους να νιώσουν και πάλι παιδιά, ενώ οι μικροί επισκέπτες χάνονται σε κόσμους γλυκούς και ονειρεμένους που μέχρι έβλεπαν μόνο στη φαντασία τους.

Με προτάσεις από όλο τον κόσμο, όλοι μαγεύονται από το Hans & Gretel! Chimney cake βυθισμένα στη σοκολάτα, αμέτρητες λαχταριστές γεύσεις παγωτού, αφράτες βάφλες με πολύχρωμα toppings και δεκάδες ακόμα γλυκές απολαύσεις ετοιμάζονται καθημερινά μέσα στο σπίτι της μάγισσας!

Το τέλειο πέρασμα για τουρίστες, ζευγάρια και οικογένειες που λαχταράνε το κάτι διαφορετικό στη βόλτα τους, το Hans & Gretel με το διαφοροποιημένο concept και την εντυπωσιακή σχεδίαση δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μια επιχειρηματική επένδυση που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά και δεν γνωρίζει εποχικότητα.

Μπείτε στην πιο μαγική οικογένεια του χώρου και σκορπίστε μαγεία και χαρά με το δικό σας παραμύθι! Πως; Μάθετε περισσότερα εδώ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL