Υψηλής αποδοτικότητας αποκλειστικές ζώνες για τους franchisees του Mon Kulur

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Μαρτίου 2020
Υψηλής αποδοτικότητας αποκλειστικές ζώνες για τους franchisees του Mon Kulur

Σιγουριά και δυνατότητα ανάπτυξης προσφέρει στους επενδυτές του ο franchisor του Mon Kulur με την παραχώρηση μεγάλων ζωνών αποκλειστικότητας σε κομβικά σημεία για κάθε νέο κατάστημα του δικτύου.

mon-kulur-alusida-franchise-koulouria

Το Mon Kulur franchise αποτελεί μία ανερχόμενη δύναμη στον κλάδο της εστίασης και ειδικότερα στην υποκατηγορία «Snack- Take away». Το concept ξεκίνησε την ανάπτυξη μέσω franchising το 2019 και ήδη έχει φτάσει τα δεκαεπτά καταστήματα franchise, ξεκινώντας από την Αθήνα και φτάνοντας μέχρι την Άρτα και τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι πόρτες άλλων πέντε καταστημάτων στα Χανιά, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Πατησίων και την Αιόλου στην Αθήνα.

Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι το δίκτυο franchise Mon Kulur ξεκίνησε να αναπτύσσετε πολύ πρόσφατα, πολλές κεντρικές και δυναμικές περιοχές παραμένουν διαθέσιμες για τους υποψήφιους franchisees. Κεντρικά σημεία, κομβικές περιοχές και δρόμοι υψηλής εμπορικότητας, αποτελούν τα επόμενα σημεία ανάπτυξης κερδοφόρων καταστημάτων franchise Mon Kulur.

mon-kulur-alusida-franchise-eksoteriko katastimatos

Η σημασία της αποκλειστικότητας περιοχής

Η ζώνη αποκλειστικότητας καθορίζεται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως τα δημογραφικά χαρακτηριστικά, η αγοραστική δύναμη, κ.λπ. και είναι ζωτικής σημασίας για κάθε νέα επιχείρηση franchise, καθώς:

  • Εξασφαλίζει τη μέγιστη επισκεψιμότητα πελατών κάθε ώρα της ημέρας
  • Ενισχύει την αποδοτικότητα και την κερδοφορία της επένδυσης
  • Θωρακίζει την επενδυτική ασφάλεια
  • Αποκλείει τη σύγκρουση συμφερόντων εντός του δικτύου καταστημάτων
  • Παρέχει τη δυνατότητα περαιτέρω διείσδυσης μέσω της επανεπένδυσης των κερδών για τη δημιουργία νέου σημείου στην περιοχή αποκλειστικότητας.

Μέσω της αποκλειστικότητας περιοχής, το σύστημα franchise του Mon Kulur θωρακίζει ακόμα περισσότερο την κερδοφορία ενός ούτως ή άλλως αποδοτικού επιχειρηματικού μοντέλου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR