Ξεχωριστές νηστίσιμες επιλογές από το Veneti-Go!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Απριλίου 2023
Ξεχωριστές νηστίσιμες επιλογές από το Veneti-Go!

Στο Veneti-Go! η περίοδος της νηστείας αποτελεί εύκολη υπόθεση, με το ειδικά διαμορφωμένο μενού να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Πιο συγκεκριμένα, στα καταστήματα προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμες αλμυρές και γλυκές επιλογές, που καλύπτουν ιδανικά κάθε περίσταση.

Με αυτόν τον τρόπο, η Σαρακοστή στο Veneti-Go! είναι γεμάτο ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα. Τα νόστιμα νηστίσιμα snack, συνδυάζουν αγνά υλικά με φρέσκιες πρώτες ύλες και χαρίζουν καθημερινά στον καταναλωτή μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Veneti-Go!

Tο σύγχρονο και νεανικό concept Veneti-Go!, του ομίλου BENETH, είναι το πιο trendy coffee & bakery concept στην κατηγορία grab & go. Το Veneti-Go! προσφέρει απόλαυση στους λάτρεις του καλού καφέ και του νόστιμου και ποιοτικού snack. Όλοι όσοι βρίσκονται «on the go» για το σχολείο, τη σχολή, το πανεπιστήμιο, τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις και θέλουν την καλύτερη επιλογή για κάτι γρήγορο και γευστικό, βρίσκουν αυτό που ψάχνουν στο Veneti-Go!, πάντα με την υπογραφή ΒΕΝΕΤΗ, του ηγέτη της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VENETI-GO!