Ώρα για κέρδη στο Omikron brunch!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Οκτωβρίου 2020
Ώρα για κέρδη στο Omikron brunch!

Το Omikron Brunch, το επιτυχημένο concept από την Πάφο έβαλε το brunch στην καθημερινότητά μας. Το Omikron Brunch έχει σχεδιαστεί για να λειτουργήσει ως ένας χώρος για όλους και για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μπαίνοντας στην αγορά του franchising προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο franchise στους υποψήφιους επενδυτές που αποφέρει άμεσα κέρδη.

omikron-brunch-franchise-estiasi

Η ομάδα του Omikron Brunch διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καθοδηγήσει και να εκπαιδεύσει τον υποψήφιο franchisee και να τον βοηθήσει να στήσει ένα κατάστημα μέσα σε ενάμιση μήνα περίπου.

Γιατί Omikron Brunch;

Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα και οι πολλαπλές πηγές κέρδους χτίζουν τη ρευστότητα του Omikron Brunch. Την κερδοφορία της επιχείρησης ενισχύει, επίσης, το χαμηλό και ελεγχόμενο food cost των κωδικών του μενού, όπως και το γεγονός ότι αυτοί εξυπηρετούνται από την ίδια γραμμή παραγωγής, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγοράς και κάθε καταστήματος.

omikron-brunch-franchise1

Ένα ολοκληρωμένο και πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, βοηθά τον franchisee και το προσωπικό του να αφομοιώσει όλα τα επιμέρους στοιχεία που κάνουν το concept ξεχωριστό και επιτυχημένο. Τα μέλη του δικτύου λαμβάνουν επίσης μια σειρά δοκιμασμένων και επιτυχημένων συνταγών, που δίνουν έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, τη γεύση και φυσικά στο μοντέρνο και ελκυστικό food styling.

omikron-brunch-franchise2

Τα χρηστικά και απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που καταγράφουν και τυποποιούν όλες τις καθημερινές διαδικασίες και το καλοσχεδιασμένο σύστημα παραγγελιοληψίας διευκολύνουν την αποδοτική λειτουργία του νέου καταστήματος. Δίπλα στον franchisee βρίσκεται, επίσης, ανά πάσα στιγμή μια έμπειρη ομάδα υποστήριξης.

Πολυκάναλη είναι η υποστήριξη σε θέματα branding και marketing για τη γρηγορότερη επιτυχία του συνεργάτη, με εκτεταμένη παρουσία στα social media και συνεχείς προωθητικές καμπάνιες.

Η τελική πινελιά, που μεταφέρει πλήρως την ατμόσφαιρα του Omikron Brunch σε κάθε νέο σημείο, είναι τα ηλεκτρονικά album μουσικής και η σειρά signature posters, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το concept.

Θες να μάθεις περισσότερα για την πρόταση franchise του Omikron Brunch; Πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OMIKRON BRUNCH