Βραβεία Πρόσωπα της Χρονιάς με την υποστήριξη του Stegno

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 18 Φεβρουαρίου 2021
Βραβεία Πρόσωπα της Χρονιάς με την υποστήριξη του Stegno

Άλλη μια λαμπρή τελετή των βραβείων Πρόσωπα της Χρονιάς έλαβε χώρα υπό την υποστήριξη της αλυσίδας στεγνοκαθαριστηρίων Stegno. Η εκδήλωση τελείται από 2014 ύστερα από πρωτοβουλία της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ. Η δράση αυτή που έχει γίνει πλέον θεσμός για τους πολίτες της Αχαΐας και όχι μόνο, φέτος διεξήχθη διαδικτυακά λόγω των ειδικών συνθηκών της εποχής

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν και το δίκτυο Stegno. Η εταιρεία Stegno βρίσκεται πάντα δίπλα σε δράσεις και εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου που προάγουν τις βέλτιστες πρακτικές, τη συνεργασία και τον πολιτισμό.

stegno 2

Το επιτυχημένο σύστημα franchise Stegno

Το δίκτυο Stegno προτείνει ένα επιχειρηματικό μοντέλο που αποτελεί ευκαιρία επένδυσης και οδηγεί στην μακροχρόνια κερδοφορία. Η αλυσίδα Stegno τα τελευταία χρόνια έχει διαγράψει ανοδική πορεία αναπτύσσοντας το  franchise δίκτυο της με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO. Μέσα στα χρόνια έχει αποδείξει την ανθεκτικότητα του και την ικανότητα του να δημιουργεί πιστό κοινό. Η εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών στο δίκτυο αύξησε την επισκεψιμότητα  ικανοποιώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Το Stegno αποτελεί ένα καθιερωμένο brand στον κλάδο των στεγνοκαθαριστηρίων, που έχει κατακτήσει μια πιστή και ευρύτατη πελατειακή βάση.Οι στρατηγικές συνεργασίες της αλυσίδας franchise Stegno με τους προμηθευτές όλου του απαραίτητου εξοπλισμού αλλά και η εμπειρία και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της εξασφαλίζουν στους υποψήφιους franchisees μία επένδυση με ελεγχόμενα και χαμηλά κόστη, αποκλείοντας τον κίνδυνο υπέρβασης.

stegno 5

Είσαι ο ιδανικός franchisee του Stegno;

Ο ιδανικός franchisee του Stegno δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο, καθώς το δίκτυο δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στο θέμα της εκπαίδευσης των νέων συνεργατών του. Όλοι οι franchisees αποκτούν γερές βάσεις, ώστε να αισθάνονται σίγουροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, κυρίως στο ξεκίνημα τους.

Για το δικό σου Stegno, πάτησε εδώ.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO