Η Volton στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου «Αμυμώνη»

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 30 Απριλίου 2024
Η Volton στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου «Αμυμώνη»

Η Volton στέκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη με δράσεις προσφοράς προς τον Σύλλογο «Αμυμώνη», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες. Η προσφορά έγινε στο πλαίσιο και κάτω από την ομπρέλα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει», ευθυγραμμίζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας με τις ανάγκες της κοινωνίας. Η Volton, αφοσιωμένη στην αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς, συνεχίζει να φωτίζει τη ζωή των ευάλωτων ομάδων μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.

Volton δράση προσφοράς Σύλλογος «Αμυμώνη»

Η προσφορά της Volton

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τις φετινές πασχαλινές γιορτές, η Volton πραγματοποίησε τις εξής δράσεις:

  • Θέλοντας να αναβαθμίσει ενεργειακά τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και να συμβάλλει ενεργά στην εξοικονόμηση ενέργειας, προχώρησε σε δωρεά ηλεκτρικών συσκευών υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ προς τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη» και το Κέντρο Ημέρας «Ίριδα», με στόχο την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων συσκευών.
  • Παράλληλα, ομάδα εργαζομένων της Volton επισκέφθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου το «Κέντρο Ημέρας Ίριδα», προσφέροντας δώρα, χαρίζοντας χαμόγελα και εκφράζοντας την υποστήριξή της προς τους ωφελούμενους και τους φροντιστές. Ταυτόχρονα, προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονταν άμεσα οι ωφελούμενοι.
  • Επιπλέον, η Volton θα προσφέρει το πασχαλινό τραπέζι στους ενοίκους και τους φροντιστές της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη», κάνοντας πιο ευχάριστη την ημέρα του Πάσχα.

Volton δράση προσφοράς Σύλλογος «Αμυμώνη»

Αφοσίωση στους συνανθρώπους μας και τις ανάγκες τους

Η Marketing Communications Director της Volton, κ. Κατερίνα Γκίνη, δήλωσε σχετικά: «Στη Volton, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τοποθετούμε τις ανάγκες της κοινωνίας στο επίκεντρο και επιδιώκουμε μέσα από κάθε μας δραστηριότητα να ενισχύουμε φορείς και οργανισμούς που στηρίζουν τους συνανθρώπους μας. Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε σταθερά καινοτόμες πρωτοβουλίες και να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες των συμπολιτών μας, προσφέροντας χαρά και ελπίδα».

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Αμυμώνης, κ. Μαρία Χονδρονάσιου: «Αυτό που ξεχωρίζουμε στη συνεργασία μας με τη Volton είναι το ειλικρινές ενδιαφέρον για το έργο μας, το οποίο αποτυπώθηκε τόσο κατά το στάδιο της χαρτογράφησης των αναγκών μας, όσο και στο πλαίσιο της επίσκεψης στις εγκαταστάσεις μας, όπου μέσα από την ουσιαστική αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους μας, ωφελούμενους και φροντιστές, η ομάδα της Volton φώτισε τη μέρα μας με χαμόγελα».

Μέσα από τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες που διαπνέονται από τις αξίες της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης, η Volton συνεχίζει να επενδύει με προσήλωση στην κοινωνία και στα ευάλωτα μέλη της, και να φωτίζει όλες τις στιγμές που έχουν αξία, με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VOLTON