Τριπλή διάκριση για τους Κουλουράδες στα Bakery Awards 2023

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Φεβρουαρίου 2023
Τριπλή διάκριση για τους Κουλουράδες στα Bakery Awards 2023

Αισθητή την παρουσία τους στα Bakery Awards 2023 έκαναν οι Κουλουράδες. Πιο συγκεκριμένα, απέσπασαν συνολικά τρία βραβεία, κατατάσσοντας την εταιρεία ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου. Οι κατηγορίες που διακρίθηκαν οι Κουλουράδες είναι οι εξής: BAKERY OF THE YEAR 2023 (Platinum), Καλύτερο Κουλούρι (Χρυσό), Καλύτερη αλυσίδα franchise (Χρυσό).

Στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών με παραδοσιακές γεύσεις (απλό κουλούρι Θεσσαλονίκης), καθώς επίσης και παραλλαγές αυτών (γεμιστά κουλούρια με μήλο και κανέλα, σοκολάτα και αγριοκέρασο, κρέμα τυρί και πολλά άλλα). Με αυτόν τον τρόπο οι Κουλουράδες καταφέρνουν να ισορροπούν μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου, έτσι ώστε να φτιάχνουν πρωινό για όλες τις προτιμήσεις.

Το δίκτυο Κουλουράδες, εκτός από την επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, πέτυχε να έχει αποτελεσματική διείσδυση σε ξένη χώρα και γι’ αυτό του απονεμήθηκε το βραβείο Comprehensive Foreign Market Strategy στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Η ανάπτυξη ενός δικτύου στη διεθνή αγορά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική, που όμως υπερβαίνει τις τακτικές κινήσεις στην πορεία ενός δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ