Τριήμερο event εγκαινίων στο νέο κατάστημα Mon Kooloor στο Κερατσίνι

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Νοεμβρίου 2023
Τριήμερο event εγκαινίων στο νέο κατάστημα Mon Kooloor στο Κερατσίνι

Ένα τριήμερο event εγκαινίων θα πραγματοποιήσει το νέο κατάστημα Mon Kooloor στο Κερατσίνι, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 30 Οκτωβρίου. Το νέο κατάστημα Mon Kooloor βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 184, κοντά στην πλατεία Λαού, όπου ήδη προσφέρει τις ξεχωριστές του γεύσεις σε ένα μοντέρνο και φιλικό προς τον πελάτη περιβάλλον.  Αποτελεί μια πρόταση με ισχυρά στοιχεία διαφοροποίησης σε σχέση με το core προϊόν, με προτάσεις που ο πελάτης μπορεί να βρει μόνο στο Mon Kooloor.

Προσφέροντας τόσο οικεία και απαραίτητα προϊόντα, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kooloor γίνονται πολύ γρήγορα το αγαπημένο στέκι κάθε γειτονιάς. Επιπλέον, το προϊοντικό μείγμα του Mon Kooloor προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει μια ακόμα πηγή κερδοφορίας, πέρα από το sit-in και το take-away, που δεν είναι άλλη από το delivery. Με value for money προϊόντα η αλυσίδα franchise Mon Kooloor καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό. Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Kooloor, όλες τις ώρες της ημέρας.

Mon Kooloor

Το πακέτο franchise του Mon Kooloor περιλαμβάνει:

  • Διαχρονικό concept: Παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που διαφοροποιεί την πρόταση αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με ένα διαχρονικό προϊόν και τις απαραίτητες υποδομές, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise που οδηγεί στην επιτυχία.
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση & συνεχή υποστήριξη: Βασίζοντας την επιτυχία του τόσο στο προιόν όσο και στο ξεχωριστό μοντέλο επικοινωνίας που έχει χτίσει, η Mon Kooloor επενδύει στη μετάδοση αυτών των αξιών σε όλους του συνεργάτες της. Έτσι, εξασφαλίζει την ομαλή, κερδοφόρα και ενιαία λειτουργία όλων των καταστημάτων.
  • Δοκιμασμένο μοντέλο: Ξεκινώντας με πιλοτικά καταστήματα το 2014, η Mon Kooloor έθεσε τις βάσεις για ένα σωστά δομημένο franchise. Χάρη στη λειτουργία αυτών των καταστημάτων, η εταιρεία βοηθάει τον μελλοντικό franchisee να διαπιστώσει μόνος του πως διαθέτει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που θα χρειαστεί προκειμένου να ανοίξει το δικό του κατάστημα στη σωστή τοποθεσία, με τον σωστό εξοπλισμό, τις σωστές διαδικασίες και το απαραίτητο κεφάλαιο.
  • Εύλικτο franchise με 3 τύπους καταστημάτων και ευέλικτο ωράριο λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς.
  • Με το κλειδί στο χέρι: Η Mon Kooloor βοηθάει τον franchisee στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, εκπαιδεύει το προσωπικό του καταστήματος και παρέχει έμπειρο αρτεργάτη , αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και συνταγολόγια. Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα και βοηθούν τον μελλοντικό συνεργάτη της εταιρείας να ανοίξει το δικό του Mon Kooloor μέσα σε μόλις 2 μήνες.
  • Επιλογή καταλληλότερου σημείου που εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία του καταστήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR