Tonino: Η μαγεία της pizza στη βέλτιστη, street εκδοχή της!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Ιουλίου 2023
Tonino: Η μαγεία της pizza στη βέλτιστη, street εκδοχή της!

Η pizzeria Tonino είναι απλά ένα μέρος για pizza – είναι μια καθηλωτική γαστρονομική εμπειρία, που ταξιδεύει τους επισκέπτες στους πολυσύχναστους δρόμους της Νάπολης. Φημισμένη για την αυθεντική και απολαυστική pizza του, που παρασκευάζεται με παραδοσιακές ναπολιτάνικές μεθόδους από τους ειδικούς pizzaioli, η Tonino αποτελεί ένα μοναδικό concept για τα δεδομένα της Ελλάδας. Ως franchisee, μπορεί κανείς να επωφεληθεί από ένα καθιερωμένο brand name, το οποίο συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί, προσελκύοντας τους πελάτες να επιστρέψουν για περισσότερα.

Tonino_pizza__street

Γευστικό ταξίδι υψηλών προδιαγραφών
Η Tonino προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που βυθίζει τους πελάτες στην ιταλική παράδοση και την κουλτούρα του street food, από την πρώτη στιγμή της εισόδου τους στο κατάστημα. Η ομάδα της Tonino διατηρεί ισχυρές διασυνδέσεις με τη Νάπολη. Οι επιδέξιοι pizzaioli, εκπαιδευμένοι από τον Antonio Petricciuolo, μαέστρο pizzaiolo με πλούσια εμπειρία που εκτείνεται σε τρεις γενιές, απλώνουν με μαεστρία τη φρεσκοζυμωμένη βάση της pizza μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πελατών, διαχέοντας στην ατμόσφαιρα τις μοναδικές γεύσεις και τα αρώματα της Νάπολης. Αυτή η καθηλωτική εμπειρία μετατρέπει την Tonino σε έναν σημαντικό πόλο έλξης για ένα ποικίλο κοινό, που επιθυμεί να πάρει μια γεύση από «Ιταλία». Οι απλοί, μοντέρνοι και προσεγμένοι χώροι, εμπνέουν για street συναντήσεις και επιτρέπουν την προσήλωση αποκλειστικά στη γευστική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών. Η pizza είναι πάντα φρέσκια και χειροποίητη, από κορυφαίας ποιότητας υλικά, ελαφριά και νόστιμη και σερβίρεται ολόκληρη, ώστε οι πελάτες να μπορούν να κόβουν και να τη μοιράζονται όπως θέλουν, χωρίς να αλλοιώνεται η μοναδική γεύση και υφή της!
Το σύστημα franchise Tonino εξασφαλίζει διατήρηση της ποιότητας σε όλο το δίκτυο, καθώς ο δυνατός πυρήνας μας στη Θεσσαλονίκη με διασυνδέσεις στην Ιταλία, μας παρέχει την απαραίτητη ευελιξία και σιγουριά ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε κατάλληλα σε ένα franchise concept στον κλάδο της εστίασης. – Κωνσταντίνος Κονιόρδος, Χρήστος Σταματόπουλος, Συνιδρυτές
Tonino_pizza_making
Ολοκληρωμένο πακέτο franchise
Επιλέγοντας το μοντέλο της Tonino, ο νέος επιχειρηματίας επωφελείται άμεσα από τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept. Η επιχειρηματική πρόταση Tonino απευθύνεται στον υποψήφιο συνεργάτη που επιθυμεί να μετατρέψει την αγάπη του για την pizza σε μια κερδοφόρα επιχείρηση στον χώρο της εστίασης. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα franchise Tonino προσφέρει στον συνεργάτη – franchisee:
  • Ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο που εξασφαλίζει άμεση κερδοφορία στον franchisee.
  • Αποκλειστική απευθείας εισαγωγή αυθεντικών ιταλικών/ναπολιτάνικων ΠΟΠ προϊόντων στην Ελλάδα από Έλληνες αντιπροσώπους.
  • Concept πολλαπλής απεύθυνσης, καθώς η pizza και η ιταλική κουζίνα επιλέγονται καθημερινά από το κοινό όλων των ηλικιών.
  • Καταξιωμένο brand name, που ενισχύεται από το χαρακτηριστικό και εύκολα αναγνωρίσιμο λογότυπο, τη στρατηγική marketing και την έντονη παρουσία στα social media.
  • Συνδυασμό δύο τάσεων, της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας και της street food κουλτούρας.
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις, party, συνεργασίες με εταιρείες και οργανισμούς και διάφορα άλλα events, που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα.
  • Πληθώρα γευστικών επιλογών που οδηγούν στην προσέγγιση μιας ευρείας γκάμας κοινού και ολοκληρώνουν την πρόταση, δίνοντας την δυνατότητα αυξημένης μέσης απόδειξης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Tonino