Το Tonino προσφέρει ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο με εργαλεία για άμεση κερδοφορία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 09 Νοεμβρίου 2023
Το Tonino προσφέρει ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο με εργαλεία για άμεση κερδοφορία

Το Tonino προσφέρει ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο με εργαλεία που μπορούν να δώσουν άμεση κερδοφορία στον franchisee, εστιάζοντας σε μια αγαπημένη αγορά, αυτήν της πίτσας. Κατέχοντας εμπειρία πολλών ετών, η ομάδα του Tonino έχει επενδύσει απόλυτα στη φιλοσοφία της ναπολιτάνικης pizza, τηρώντας αυστηρά τη ναπολιτάνικη παράδοση.

Η πίτσα παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά. Το concept του Tonino είναι πολλαπλής απεύθυνσης, καθώς η pizza και η ιταλική κουζίνα αγαπιούνται και επιλέγονται καθημερινά από όλες τις ηλικίες, ενώ διαθέτει και ανταγωνιστικό food cost στην κατηγόρια της εστίασης. Παράλληλα, συνδυάζει την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα με την street food κουλτούρα.

Πρόκειται για ένα καταξιωμένο brand name που ενισχύεται από το χαρακτηριστικό και εύκολα αναγνωρίσιμο λογότυπο και την στρατηγική marketing και την παρουσία της Tonino στα social media. Η minimal, ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα του Tonino αποπνέει ιταλικό άρωμα και φινέτσα, διατηρώντας παράλληλα την αυθεντική ψυχή του δρόμου.

Tonino

Tonino: Εστίαση στην εξαιρετική εξυπηρέτηση

Στην Tonino δίνεται ιδιαίτερη βάση στην εξυπηρέτηση πελατών. Η έμπειρη ομάδα της αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας του concept, διευρύνοντας την εμπειρία που προσφέρεται στο κατάστημα. Φιλικό, χαμογελαστό και γεμάτο ενέργεια, το προσωπικό φροντίζει οι πελάτες να παραμένουν ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση και το γευστικό αποτέλεσμα, καθοδηγώντας τους στις επιλογές τους.

Οι pizzaioli του χαρακτηρίζονται από την αγάπη, το πάθος και τον ενθουσιασμό τους για την pizza, που αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται. Το πλήρες και λαχταριστό μενού του προσφέρει μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία που εστιάζει στην αυθεντική pizza. Τα ανοιχτά εστιατόριά του επιτρέπουν στους πελάτες να παρακολουθήσουν όλη τη μαεστρία των pizzaioli στη διαδικασία παραγωγής, προσθέτοντας στην ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα με ιταλικές πινελιές.

Ο ιδανικός franchisee του Tonino οφείλει να διαθέτει έναν συνδυασμό πάθους, αποφασιστικότητας και βαθιάς αγάπης για την αυθεντική, ναπολιτάνικη pizza. Με ένα δυναμικό και έντονα διαφοροποιημένο concept, ξεχωρίζει στην παγκόσμια βιομηχανία της pizza, η οποία προβλέπεται να σημειώσει σταθερή ανάπτυξη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Tonino