Το Wok Spot πρωταγωνιστεί στο ethnic street food

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρτίου 2017
Το Wok Spot πρωταγωνιστεί στο ethnic street food

Το Wok Spot κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων όσων αναζητούν μία αυθεντική εμπειρία street food, μέσα από τη διαφορετικότητα σε συνδυασμό με την ποιότητα, τη νοστιμιά και την πληθώρα επιλογών.

Οι υγιεινές και εξωτικές γεύσεις του Wok Spot, δεν άργησαν να το καταστήσουν ως την κορυφαία επιλογή ασιατικής κουζίνας, ενώ το χαμηλό λειτουργικό κόστος και το εκτεταμένο ωράριο σε συνδυασμό με τα πολλαπλά κοινά που εξυπηρετεί, αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας, καθώς ενισχύουν τη μέση απόδειξη σε ένα concept που δεν απαιτεί υψηλό αρχικό κεφάλαιο.

Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται σε καθημερινή βάση από το συνδυασμό φρέσκων ντόπιων και εισαγόμενων ethnic προϊόντων, ακολουθώντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που διακρίνει το προσωπικό, εστιάζοντας πάντα στη μετάδοση των γνήσιων ασιατικών γεύσεων σε πολύ προσιτές τιμές.

Κάθε πιάτο αποτελείται από μια βάση (Noodles, ρύζι, βάση λαχανικών) και στη συνέχεια πελάτης μπορεί να επιλέξει ξεχωριστά κάθε συστατικό που επιθυμεί! Με τον τρόπο αυτό ο κάθε επισκέπτης αποκτά μία εξατομικευμένη και σίγουρα πεντανόστιμη εμπειρία, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σχέση εξάρτησης!

Το concept που αγαπήθηκε και απέκτησε σταθερό και πολυδιάστατο κοινό, ανοίγει πλέον την πόρτα του franchise στους υποψήφιους επενδυτές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε μία αγορά που μεγαλώνει διαρκώς και χαρακτηρίζεται από την υψηλή κερδοφορία και την αφοσίωση των πελατών. Το μοντέλο λειτουργίας του Wok Spot που χαρακτηρίζεται από τη λειτουργικότητα, την άρτια οργάνωση, το χαμηλό food cost, αλλά και το χαμηλό κόστος επένδυσης, «χτίζει» μία πρόταση franchise, ιδανική ακόμα και για εκείνους που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στο χώρο της εστίασης ή και της επιχειρηματικότητας γενικότερα.