Το Vertical Divas «ανοίγει πανιά» για Κύπρο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Σεπτεμβρίου 2020
Το Vertical Divas «ανοίγει πανιά» για Κύπρο

To Vertical Divas έρχεται στην Κύπρο και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα με το δικό σου pole dancing studio! Η καταξιωμένη ομάδα της διεθνώς αναγνωρισμένης αλυσίδας σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της #divas_family και σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα ώστε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Η επόμενη #diva μπορεί να είσαι εσύ!

vertical-divas-franchise-pole-dancing

Pole dancing σε συνδυασμό με stretching για μεγαλύτερη ευλυγισία, exotic pole και aerial hoop έχουν καθιερώσει τα Vertical Divas ως το κορυφαίο brand στην αγορά του fitness, με ήδη 8 σχολές στην Αττική. Η Φαίη Κανάρογλου, franchisee του Vertical Divas στο Παγκράτι, ερωτώμενη για τους λόγους που επέλεξε το franchising ως μέθοδο δραστηριοποίησης, αλλά και τη συνεργασία της με την εταιρεία, μας απαντά: «Ήθελα να συνεχίσω το όνομα του Vertical Divas, γιατί από εκεί ξεκίνησα και εγώ ως μαθήτρια. Μιας και δεν είχα κάποια σχετική επαγγελματική εμπειρία στον χώρο του pole dancing, η πρόταση franchise του Vertical Divas μου έδινε κύρος να σταθώ στην αγορά».

vertical-divas-franchise-pagkrati3

Αυτό που απολαμβάνει περισσότερο η κα Κανάρογλου από τη συνεργασία της με το Vertical Divas, είναι οι γνωριμίες που έχει κάνει, καθώς και η αναγνώριση που έχει λάβει ως δασκάλα αλλά και ως αθλήτρια. «Το μεγαλύτερο όφελος είναι ότι το Vertical Divas με έκανε αυτό που είμαι σήμερα δουλεύοντας σκληρά για να συνεχίσω να εξελίσσομαι και με έκανε να πιστέψω περισσότερο σε εμένα και τις δυνατότητές μου», συμπληρώνει.

vertical-divas-franchise-divas-family

Με σύμμαχο λοιπόν την αγάπη του κοινού, το Vertical Divas αναπτύσσεται μέσω franchising στην Κύπρο αλλά και διεθνώς, μοιράζοντας χαμόγελα σε μαθητές και franchisees για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους.

Αν βλέπεις τον εαυτό σου ως μέλος της δυναμικής οικογένειας του Vertical Divas, δεν έχεις παρά να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VERTICAL DIVAS