Το Vertical Divas ανοίγει νέες ευκαιρίες franchise στην Κύπρο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Οκτωβρίου 2020
Το Vertical Divas ανοίγει νέες ευκαιρίες franchise στην Κύπρο

Το Vertical Divas, η μεγαλύτερη αλυσίδα pole dancing studios της Ελλάδας, έρχεται στην Κύπρο και σου ανοίγει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες! Pole dancing σε συνδυασμό με stretching για μεγαλύτερη ευλυγισία, exotic pole και aerial hoop έχουν καθιερώσει τα Vertical Divas ως το κορυφαίο brand στην αγορά του fitness, με ήδη 8 σχολές στην Αττική!

vertical-divas-franchise

Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και γίνε μέλος της #divas_family! Η επόμενη #diva, η οποία θα κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, με τη στήριξη μιας έμπειρης και καταξιωμένης ομάδας στον χώρο του pole dancing, μπορεί να είσαι εσύ!

vertical-divas-franchise-pole-dancing

Ως νέος συνεργάτης του Vertical Divas αποκτάς τη δική σου σχολή pole dancing με:

  • Ισχυρό brand name, συνυφασμένο με το pole dancing και το fitness.
  • Χαμηλή αρχική επένδυση & γρήγορο άνοιγμα. Ένας μήνας είναι αρκετός για τη δημιουργία του νέου Vertical Divas.
  • Γρήγορη απόσβεση. Μέσα σε 1,5 χρόνο ο franchisee μπορεί να πραγματοποιήσει απόσβεση των χρημάτων που έχει επενδύσει, αποκτώντας ένα αξιοσέβαστο ποσό κάθε μήνα!
  • Πολλαπλές πηγές εσόδων. Ο franchisee αποκτά έσοδα από τα ομαδικά μαθήματα, από τα ιδιαίτερα, καθώς και από την αποκλειστική σειρά σπορ ρούχων που λανσάρει το δίκτυο ώστε να νιώθουν οι φίλοι του brand πως ανήκουν σε μία ομάδα.
  • Συνεχή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της συνεργασίας. Ως μέλος του Vertical Divas νιώθεις ασφαλής. Συμμετέχεις σε μία κοινότητα που σου παρέχει όλα τα εργαλεία και το know how για την επιτυχία της δικής σου επιχείρησης.
  • Συμβουλευτική καθοδήγηση. Παρέχεται αναλυτική αξιολόγηση των νέων περιοχών. Για την επιλογή τους συνεκτιμώνται δημογραφικά στοιχεία, η ύπαρξη ανταγωνισμού, η κίνηση της αγοράς κ.λπ.
  • Αποτελεσματικό μάρκετινκ. Δίνοντας έμφαση σε εικόνα, ενέργειες μάρκετινγκ και PR, το νέο Vertical Divas αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Vertical Divas, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
VERTICAL DIVAS