Το Tonino φέρνει τα αυθεντικά ιταλικά υλικά στην pizza

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Νοεμβρίου 2023
Το Tonino φέρνει τα αυθεντικά ιταλικά υλικά στην pizza

Το Tonino προσφέρει την απόλυτη εμπειρία της γνήσιας ναπολιτάνικης pizza. Η pizza του χρησιμοποιεί αποκλειστικά ιταλικά/ναπολιτάνικα ΠΟΠ προϊόντα τα οποία εισάγει από Έλληνες αντιπροσώπους στην Ιταλία, ενώ την παρασκευή της αναλαμβάνουν εκπαιδευμένοι pizzaioli από τον δάσκαλο maestro pizzaiolo, Antonio Petricciuolo. To Tonino δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το αυθεντικό, με όλη τη διαδικασία της παρασκευής της κάθε pizza να έχει σε κάθε της βήμα «άρωμα» Ιταλίας

Στοχεύοντας στην διάδοση της ιταλικής παράδοσης και της τέχνης της pizza, η Tonino εσωκλείει στον στρογγυλό παράδεισο μεγέθους 33 εκατοστών όλη τη ναπολιτάνικη μαεστρία και την μοναδική γεύση των φρέσκων υλικών. Οι ναπολιτάνικες γεύσεις και τα αρώματα των φρέσκων υλικών, αναδεικνύονται σε κάθε δαγκωνιά. Με μαλακή εσωτερικά και τραγανή εξωτερικά ζύμη, η λαχταριστή pizza της Tonino ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς pizza lovers.

Tonino

Το Tonino προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία πελάτη, συνδυάζοντας την ιταλική παράδοση και γαστρονομία με την street food κουλτούρα. Ανοιχτά εστιατόρια όπου ο πελάτης παρακολουθεί την όλη διαδικασία παραγωγής και την μαεστρία των pizzaioli, ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα με ιταλικές πινελιές, άψογη εξυπηρέτηση και ένα λαχταριστό μενού συνθέτουν έναν εξαιρετικό χώρο όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν αυθεντική pizza, να γελάσουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Η pizza της Tonino, πρωταγωνιστής στο delivery, φρέσκια, λαχταριστή και με επιλογή να παραδοθεί ολόκληρη και όχι κομμένη, ώστε να παραμείνει ζεστή, διατίθεται στους πελάτες μέσω της διαδικασίας delivery και της άμεσης συνεργασίας με aggregators. Με επιλογές σε delivery & take-away, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει την αυθεντική ναπολιτάνικη εμπειρία, όποια ώρα της ημέρας επιθυμεί, στον χώρο του.

Το Tonino προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία πελάτη, συνδυάζοντας την ιταλική παράδοση και γαστρονομία με την street food κουλτούρα.

Eπιλέγοντας το μοντέλο του Tonino, ο νέος επιχειρηματίας επωφελείται άμεσα από τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept. Η επιχειρηματική πρόταση του Tonino απευθύνεται στον υποψήφιο συνεργάτη που επιθυμεί να μετατρέψει την αγάπη του για την pizza σε μια κερδοφόρα επιχείρηση στον χώρο της εστίασης.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα franchise του Tonino προσφέρει στο συνεργάτη – franchisee:

  • Ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο που εξασφαλίζει άμεση κερδοφορία στον franchisee.
  • Η πίτσα παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά στο τοπίο του foodservice. Οι ανάγκες της εποχής για take-away και delivery, η σταθερή αγάπη για την παράδοση και η ανάγκη για καινοτομία στην κατηγορία, έχουν κάνει την pizza μια βολική και αξιόπιστη επιλογή, για γρήγορο
  • Concept πολλαπλής απεύθυνσης, καθώς η pizza και η ιταλική κουζίνα αγαπιούνται και επιλέγονται καθημερινά από όλες τις ηλικίες.
  • Καταξιωμένο brand name, που ενισχύεται από το χαρακτηριστικό και εύκολα αναγνωρίσιμο λογότυπο, καθώς και την στρατηγική marketing και την παρουσία της Tonino στα social media.
  • Συνδυάζει την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα με την street food κουλτούρα.
  • Προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις, party, συνεργασίες με εταιρείες και οργανισμούς και διάφορα άλλα events.
  • Οι παραπάνω επιλογές ολοκληρώνουν την πρόταση δίνοντας την δυνατότητα αυξημένης μέσης απόδειξης, ενίσχυσης του brand name και παραμονής του πελάτη στο κατάστημα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Tonino