Το The Texans & Juan’s Cantina ξεκινά την ανάπτυξη του δικτύου του!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιανουαρίου 2023
Το The Texans & Juan’s Cantina ξεκινά την ανάπτυξη του δικτύου του!

To The Texans & Juan’s Cantina, το πιο ανερχόμενο και καινοτόμο tex- mex της πόλης ξεκινά την ανάπτυξη του δικτύου του σε συνεργασία με την The Franchise Co.! Πρόκειται για μια επιχειρηματική ευκαιρία η οποία δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο συνεργάτη franchisee να εισέλθει στον κλάδο της εστίασης με μια επένδυση, αποκτώντας δύο πολύ κερδοφόρες επιχειρήσεις. Η δυναμική των δύο concepts σε συνδυασμό με το προσεκτικά μελετημένο πλάνο ανάπτυξης, συνιστούν μια επιχειρηματική πρόταση, ιδανική τόσο για την urban όσο και για την τουριστική αγορά!

Κύριο πλεονέκτημα του The Texans & Juan’s Cantina είναι ότι διεισδύει αποτελεσματικά σε τρεις διαρκώς αναπτυσσόμενες και ανερχόμενες αγορές. Αυτή του μεξικάνικου φαγητού, του burger και του online delivery. Όσον αφορά στο ελληνικό παράδειγμα, η ιστορία έχει αποδείξει ότι ειδικά από την περίοδο της πανδημίας κι έπειτα, το online delivery έχει σημειώσει τεράστια αύξηση με τους aggregators να αποτελούν τους κύριους πρωταγωνιστές. Επομένως, ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης, «επενδύουν» στην online delivery εικόνα τους και στους aggregators, προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα.

Αυθεντικό και γρήγορο φαγητό

Μέχρι σήμερα, οι καταναλωτές είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα πως ένα γρήγορο φαγητό δεν μπορεί να είναι και ποιοτικό ή το αντίθετο. Στο The Texans & Juan’s Cantina, τα δεδομένα αλλάζουν. Οι πελάτες μπορούν να βρουν αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό και burgers με συνταγές από την καρδιά του Τέξας. Το φαγητό καταφθάνει στον χώρο του πελάτη ακριβώς όπως πρέπει. Γρήγορο, φρέσκο, αχνιστό και περιποιημένο. Το The Texans & Juan’s Cantina έχει φροντίσει ώστε η μεταφορά του φαγητού να γίνεται με τον πιο προσεκτικό και ασφαλή τρόπο, φτάνοντας στον προορισμό του και μοιράζοντας χαμόγελα στους καταναλωτές.

Η δυναμικότητα του δικτύου, έχει φέρει ήδη αποτελέσματα, καθώς το The Texans & Juan’s Cantina έχει παρουσία ήδη σε τρία σημεία . Δύο εταιρικά, στην Αγία Παρασκευή και στα Βριλήσσια και ένα franchise στην Καλλιθέα Αττικής. Πρόκειται για μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, που απαντάει στις προκλήσεις του αύριο και στα θέλω του καταναλωτή, επιτυγχάνοντας υψηλούς τζίρους και κερδοφορία.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

THE TEXANS & JUAN’S CANTINA