Το Street Wok μας ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουνίου 2024
Το Street Wok μας ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή!

To Street Wok είναι η πρώτη Asian street food αλυσίδα που εισήγαγε το street asian στην Ελλάδα και μας ταξιδεύει γευστικά στην Άπω Ανατολή! Με μία επιτυχημένη, διαχρονική πορεία 11 ετών, παρουσιάζει πλέον μια πρόταση franchise με προσιτή επένδυση. Το ιδιαίτερο concept του Street Wok διαθέτει ισχυρή ταυτότητα και ενεργή κοινότητα πελατών, προσφέροντας στους νέους franchisees μια κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση.

Η φιλοσοφία του Street Wok

Το STREET, από τη μια, δεν είναι μόδα. Είναι μια επιλογή που συντονίζεται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής στην πόλη και τις πολλαπλές απαιτήσεις της καθημερινότητας. Οι άνθρωποι είναι συνέχεια στον δρόμο, η έλλειψη χρόνου για προετοιμασία γευμάτων τους οδηγεί να επιθυμούν κάτι γρήγορο, νόστιμο, φρέσκο και, γιατί όχι, υγιεινό. Το WOK, από την άλλη, δεν είναι απλά ένα σκεύος, δεν είναι απλά μια μέθοδος παρασκευής, είναι μια κουλτούρα αυτοφροντίδας, που έχει να κάνει με την ποιότητα φαγητού που επιλέγει ο καταναλωτής, μια στάση σεβασμού απέναντι στην πρώτη ύλη που προσφέρει η φύση, αλλά και μια ευκαιρία για ένα νοερό εξωτικό ταξίδι στη μακρινή ανατολή.

Δημιουργούν το δικό τους πιάτο!

Το μοναδικό σημείο του concept του Street Wok είναι το εξατομικεύσιμο μενού που διαθέτει. Οι καταναλωτές μπορούν, με τρία απλά βήματα, να επιλέξουν τη βάση, τα κύρια συστατικά και τη σάλτσα επιλογής τους, προκειμένου να συνθέσουν το δικό τους πιάτο! Επιπλέον, το κοινό μπορεί να επιλέξει ένα από τα signature πιάτα του μενού που δημιουργήθηκαν πρόσφατα από την ομάδα του Street Wok, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι επιλέγουν τη συνεχή εξέλιξη και αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερο ως επιχείρηση.

street wok

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης Street Wok

Διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες που το οδήγησαν στην κορυφή, το Street Wok προσφέρει μια δοκιμασμένη επιχειρηματική πρόταση για τη δημιουργία διαχρονικά κερδοφόρων επιχειρήσεων, η οποία περιλαμβάνει:

  • Το ισχυρό brand name και την υψηλή αναγνωρισιμότητα: δίνει στον συνεργάτη όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επίτευξη ανάπτυξης και κερδοφορίας.
  • Το ολοκληρωμένο concept, την καθαρή ταυτότητα και την ισχυρή διαφοροποίηση – ηγείται της κατηγορίας Asian street food.
  • Ένα απλό, ευέλικτο λειτουργικό μοντέλο υψηλής παραγωγικότητας, και λειτουργίας με προσωπικό χαμηλής εξειδίκευσης.
  • Την άμεση διείσδυση σε πολλαπλές αγορές – street food, ethnic, Asian, online delivery, και πολλαπλές χρήσεις – καθημερινότητα, lunch break, ελεύθερος χρόνος/διασκέδαση.
  • Τις δομές καθετοποίησης και κεντρικής τροφοδοσίας που διασφαλίζουν τυποποίηση και ανταγωνιστικό food cost σε ένα πληθωρικό περιβάλλον, τη μεταφορά τεχνογνωσίας & τη συνεχή υποστήριξη.
  • Ένα ιδανικό concept για εφαρμογή σε τουριστικές αγορές, καθώς και περιφερειακές αγορές και φοιτητουπόλεις (3 format καταστημάτων).
  • Την ουσιαστική μεταφορά τεχνογνωσίας και συνεχή υποστήριξη.
  • Την προσιτή επένδυση και ελκυστική σχέση επένδυσης – απόδοσης.
  • Τη διαχρονικότητα και τη διάρκεια αποτελεσμάτων.
  • Πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία – ουσιαστική υποστήριξη στον franchisee αξιοποιώντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην εστίαση.

Το πλάνο ανάπτυξης υλοποιείται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, περιφερειακές αγορές, τουριστικές αγορές, φοιτητουπόλεις, Κύπρο και εξωτερικό.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STREET WOK