Το Stegno χτίζει επιτυχημένες συνεργασίες

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Ιανουαρίου 2023
Το Stegno χτίζει επιτυχημένες συνεργασίες

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή (20/1) τα επίσημα εγκαίνια του 1ου Stegno στην Θεσσαλονίκη και του 40ου συνολικά στην Ελλάδα. Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου 85, με πολλούς από τους φίλους της γνωστής αλυσίδας να δίνουν το παρών στην εκδήλωση.

Ο Γιάννης Χίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Stegno, εμφανώς ικανοποιημένος από την επέκταση της αλυσίδας στη συμπρωτεύουσα, τονίζει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που το πρώτο βήμα στην αγαπημένη μας πόλη, το κάνουμε με μια τόσο δυνατή ομάδα. Η διάθεση και οι δυνατότητες της ομάδας, σε συνδυασμό με την επιχειρηματική δυναμική της κας. Παπάζογλου δίνουν τα εχέγγυα για μία πετυχημένη πορεία και ένα γρήγορο επόμενο βήμα».

stegno

Από την πλευρά της, η franchisee του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, Βασιλική Παπάζογλου, αναφερόμενη στη μέχρι τώρα συνεργασία με τους ανθρώπους του Stegno, τονίζει: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από το επίπεδο υποστήριξης από όλη την ομάδα του Stegno. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα βγει και προς τα έξω, τώρα με το άνοιγμα του καταστήματος. Υπάρχει μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπου με φροντίζουν. Υπολογίζουν και το τελευταίο δικό μου ευρώ σαν να είναι δικό τους».

stegno

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας Stegno

Η ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση του δικτύου οφείλεται στην επιτυχία του concept, αλλά και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που υπάρχουν με τους συνεργάτες. Το Stegno αποτελεί μια ελκυστική επένδυση που εξασφαλίζει στον franchisee τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί σε μια αγορά με συνεχή αυξανόμενη ζήτηση. Αφορά μια ολοκληρωμένη πρόταση με ισχυρό brand και με την μητρική εταιρεία να βρίσκεται από την αρχή δίπλα στο νέο συνεργάτη.

Το δίκτυο Stegno τιμήθηκε με το βραβείο «Family Friendly Franchise» στα The Franchise Success Awards 2022, καθώς σέβεται και στηρίζει την έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ο franchisee, όντας μέλος του Stegno, μπορεί να επιτύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO