Το Spoon προσφέρει all day εμπειρίες με γεύση και ταυτότητα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτωβρίου 2018
Το Spoon προσφέρει all day εμπειρίες με γεύση και ταυτότητα

Οι απολαυστικές συνταγές, ο χώρος που αποπνέει ελευθερία και διασκέδαση, το ευρύ προϊοντικό μείγμα και ο all day χαρακτήρας αποτελούν τα ισχυρά πλεονεκτήματα του θεσσαλονικιώτικου concept που δημιουργεί μια φρέσκια ιδέα και προσφέρει all day εμπειρίες στον χώρο της εστίασης.

Στο Spoon, κοινά κάθε ηλικίας ζούνε την κάθε στιγμή απολαμβάνοντας τις πιο υπέροχες, value for money γευστικές προτάσεις.

spoon thessaloniki

Φρεσκοψημμένα βαφλάκια στους πιο φανταστικούς συνδυασμούς, σοκολατένιοι πειρασμοί με έξτρα δόση σοκολάτας, ολόφρεσκες σαλάτες, croque monsieur σε 6 παραλλαγές και λαχταριστά κρύα και ζεστά σάντουιτς αποτελούν μόνο κάποιους από τους λόγους που το Spoon έχει κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτών. Το μενού ολοκληρώνεται με καφέ, ροφήματα σοκολάτας, φρέσκους χυμούς φρούτων και vitamin shakes και ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς! Ταυτόχρονα, τα καθημερινά combo meals προσελκύουν εργαζόμενους, φοιτητές και όχι μόνο, που επιλέγουν το Spoon για ένα ολοκληρωμένο γεύμα γευστικό και οικονομικό.

spoon thessaloniki

Όλα τα προϊόντα του Spoon παρασκευάζονται στο εργαστήριο του καταστήματος, ενώ η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε νέο εξοπλισμό. Έτσι, η εκτέλεση των πιάτων γίνεται γρήγορη, σταθερή και ποιοτική, που αυτό με τη σειρά του σημαίνει και γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η πιστότητα του πελάτη στο brand ενώ παράλληλα η κουζίνα επωφελείται εκτελώντας τις παραγγελίες με αποτελεσματικότητα και μειωμένο κόστος.

Η εμπειρία του Spoon φέρνει τους επισκέπτες ένα βήμα πιο κοντά στην απόλαυση των γεύσεων και του προσωπικού χρόνου, ωθώντας τους να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα παρέα με τους φίλους ή την οικογένειά τους, οικονομικά και κυρίως ξεχωριστά.

spoon thessaloniki

Η προϊοντική γκάμα του Spoon σε συνδυασμό με την εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής δημιουργεί ένα ακαταμάχητο concept με σύγχρονο χαρακτήρα και όλες τις προϋποθέσεις για κερδοφορία και επιτυχία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPOON