Το Slim Bites απαντά στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Δεκεμβρίου 2023
Το Slim Bites απαντά στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών

To Slim Bites άλλαξε τη σχέση με το γλυκό στη ζωή μας. Σε μια εποχή που ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές ζητούν υγιεινές, εύγευστες και θρεπτικές εναλλακτικές, «απενοχοποίησε» το γλυκό από την καθημερινότητα των καταναλωτών, δίνοντας ως εναλλακτική, ποιοτικά χειροποίητα γλυκά με μειωμένες θερμίδες, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, κατάλληλα για άτομα που έχουν βγάλει τη ζάχαρη από τη ζωή τους είτε λόγω διατροφής είτε λόγω θεμάτων υγείας, τα οποία όμως κρατούν αναλλοίωτη τη γεύση τους.

Στα γλυκίσματά του η λευκή ζάχαρη αντικαθίσταται από στέβια υψηλής ποιότητας και οι υπόλοιπες πρώτες ύλες από άλλες, με χαμηλότερα λιπαρά, δημιoυργώντας ένα ποιοτικό και εύγευστο αποτέλεσμα, με τις μισές θερμίδες. Πρώτη του προτεραιότητα είναι να παρέχει υγιεινά γλυκά σε όσους περιορίζονται σε μια δίαιτα χωρίς ζάχαρη και με χαμηλά λιπαρά, για λόγους υγείας ή τρόπου ζωής, αλλά δεν επιθυμούν να αποκλείσουν τα επιδόρπια από τη ζωή τους.

Στις αρχές του περιλαμβάνονται η δέσμευση στη σωστή επιλογή και χρήση των πρώτων υλών, αλλά και ο σεβασμός στη διαδικασία παραγωγής των γλυκών.

Η ιδέα του Slim Bites ξεκίνησε στις αρχές του 2012. Η δραστήρια ομάδα του ξεκίνησε να πειραματίζεται με τη στέβια, έχοντας ως στόχο να προσφέρει γλυκά σε ομάδες καταναλωτών με ειδικές διατροφικές ανάγκες που δεν καλύπτονταν από ό,τι ήταν διαθέσιμο στην αγορά εκείνον τον καιρό, όπως για παράδειγμα άτομα με διαβήτη, δυσανεξία στη λακτόζη και στη γλουτένη, καθώς και vegans.

Στις αρχές του περιλαμβάνονται η δέσμευση στη σωστή επιλογή και χρήση των πρώτων υλών, αλλά και ο σεβασμός στη διαδικασία παραγωγής των γλυκών, με αποτέλεσμα οι πελάτες να απολαμβάνουν κάθε φορά την ίδια κορυφαία ποιότητα.

Μετά από ένα χρόνο έρευνας, τον Μάρτιο του 2013 άνοιξε το πρώτο patisserie (αποτελούταν από την κουζίνα και τον χώρο πώλησης) με 15 πρωτότυπες συνταγές με στέβια. Το κοινό στήριξε αμέσως αυτήν την προσπάθεια, με αποτέλεσμα έως το τέλος του 2017 το δίκτυο Slim Bites να φτάσει τα 5 καταστήματα, τα οποία πωλούν περισσότερα από 80 διαφορετικά γλυκίσματα με στέβια. Η παραγωγή των γλυκών γίνεται στο εργαστήριο του Slim Bite, το οποίο καθημερινά παραδίδει φρέσκα γλυκά σε όλα τα καταστήματα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SLIM BITES