Το πρώτο κατάστημα franchise της Fylliana έχει την υπογραφή της THE FRANCHISE CO.

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 30 Ιουλίου 2020
Το πρώτο κατάστημα franchise της Fylliana έχει την υπογραφή της THE FRANCHISE CO.

Το πρώτο franchise κατάστημα της Fylliana είναι γεγονός και θα ανοίξει της πόρτες του στη Λάρισα. Με τη σιγουριά, τη γνώση και την εμπειρία της THE FRANCHISE CO.

η πρωτοπόρος εταιρεία Fylliana μπαίνει δυναμικά στον χώρο του franchising.

H σύμβαση δικαιόχρησης υπογράφηκε από τον κ. Ε. Χαλεπλή, διευθύνοντα σύμβουλο της Fylliana και από τον κ. Σ. Ταμπόση, επιλεγμένο συνεργάτη franchisee για τη Λάρισα.

fylliana franchise

Ηγετική θέση στον χώρο του επίπλου

Η εταιρεία Fylliana  κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του επίπλου, των διακοσμητικών, των ειδών οικιακής χρήσης αλλά και του επαγγελματικού εξοπλισμού. Με δραστηριότητα στον χώρο από το 1989, η Fylliana  έχει καταφέρει να θέσει υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και design, εστιάζοντας πάντα στην άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η εταιρία έχει έδρα και αποθήκες διανομής (10.000 τ.μ.) στον Κορινό Πιερίας  και εκθετήριο (1.000 τμ) στην Κατερίνη στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Επιπλέον, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο συνεργαζόμενων σημείων πώλησης έχει σημαντική παρουσία σε όλη τη Ελλάδα.

fylliana franchise 1

Με την εμπειρία του καλύτερου στον χώρο του franchising

Η συνεργασία της Fylliana με τη THE FRANCHISE CO. θέτει τον θεμέλιο της νέας αναπτυξιακής  πορεία της.

H THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων. Δημιουργήθηκε το 1997 από τον κ. Παναγιώτη Ρουσόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στο χώρο του franchise και retail από το 1984. Από την ίδρυση της, έχει συνεργαστεί με τη διοίκηση επιτυχημένων εταιρειών που επιθυμούν να αναπτυχθούν αξιοποιώντας τη δυναμική του franchising.

Η THE FRANCHISE CO. έχει αναλάβει μέχρι σήμερα τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων για την ανάπτυξη δικτύων λιανικής μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων στο χώρο του retail. Στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται γνωστές αλυσίδες του λιανεμπορίου όπως: VODAFONE, ETEM, OPEN 24, INFOQUEST, MICROLAND, 5ASEC, MEDIA STROM, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ, L’ ARTIGIANO, ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ κ.α.

fylliana franchise 3

Το νέο κατάστημα Fylliana στην Λάρισα

Σε έναν επιβλητικό αλλά και ιδιαίτερης εμπορικής αξίας χώρο, ο οποίος ανακαινίσθηκε ριζικά και διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας Fylliana θα στεγαστεί το νέο κατάστημα franchise της αλυσίδας.

Η ομάδα της Fylliana, με πολύ μεράκι ετοίμασε το νέο πρότυπο κατάστημα, ένα σύγχρονο χώρο με ιδιαίτερη αισθητική, που προσφέρει στον καταναλωτή τις ιδανικές λύσεις  για τη διακόσμηση κάθε χώρου.

Το νέο κατάστημα ανοίγει τις πύλες του αρχές Αυγούστου, για να υποδεχθεί με χαρά και ενθουσιασμό το καταναλωτικό κοινό της Λάρισας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FYLLIANA