Το Potiri συνδυάζει ένα καινοτόμο concept με ένα πολυπροϊόντικό μείγμα για όλες τις ώρες της ημέρας

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Νοεμβρίου 2023
Το Potiri συνδυάζει ένα καινοτόμο concept με ένα πολυπροϊόντικό μείγμα για όλες τις ώρες της ημέρας

Το Potiri είναι το πρώτο drive thru καφέ σε σχήμα ποτηριού, μια επιλογή που το κάνει να ξεχωρίζει και διαθέτει ένα πολυπροϊόντικό μείγμα με επιλογές για τον πελάτη από το πρωί έως το βράδυ.

Ο πελάτης μπορεί να ξεκινήσει την ημέρα του με ένα γευστικό πρωινό και τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ του, έχει επιλογές για ένα χορταστικό brunch ή μεσημεριανό, ενώ το προϊοντικό του μείγμα, του επιτρέπει να διεισδύει και στις απογευματινές και στις βραδινές ώρες με δροσερά ροφήματα και cocktails. Ακόμη, προσφέρει και επιλογές μικρής λιανικής (όπως τσιγάρα) ώστε ο πελάτης να μπορεί να βρίσκει μια ευρεία γκάμα επιλογών, αυξάνοντας τη μέση απόδειξη και εξασφαλίζοντας και την επανάληψή τους. Παράλληλα, το κοινό στο οποίο απευθύνεται μεγαλώνει καθώς πέραν της επιλογής drive thru διαθέτει και delivery.

Εξαιτίας της φύσης της επιχείρησης, το αγοραστικό κοινό που μπορεί να μετακινηθεί με αυτοκίνητο ή μηχανή είναι η πρώτη προτεραιότητα για το Potiri. Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Potiri παραμένει ένα take away και delivery concept που απευθύνεται σε όσους έχουν ανάγκη για καφέ, snack ή είδη μικρής λιανικής μέσα στην ημέρα εύκολα και γρήγορα.

to potiri-franchise

Το ιστορικό του Potiri

Η ιδέα για τη δημιουργία του καταστήματος POTIRI γεννήθηκε από τα αδέλφια Συμεών και Αστέριο Θεοφίλου το 2018 όταν εντόπισαν το κενό που υπήρχε στην ελληνική αγορά για καταστήματα drive thru. Το πρώτο κατάστημα POTIRI βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Μια ισχυρή πεποίθηση των ιδρυτών του POTIRI, οι οποίοι διαθέτουν 30 χρόνια εμπειρίας στην καφεστίαση αλλά και σε άλλα καταστήματα λιανικής, είναι ότι μια drive thru επιχείρηση η οποία αναπτύσσεται σε ένα τέτοιο κτίριο είναι πιο αποτελεσματική καθώς ο πελάτης εξυπηρετείται εύκολα και γρήγορα με το αυτοκίνητό του, παραλαμβάνοντας άμεσα την παραγγελία του.

Το κτίριο που στεγάζει το POTIRI είναι στην κυριολεξία σε σχήμα ενός τεράστιου ποτηριού καφέ take away αποτελώντας μια εξαιρετικά καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα. Στην Ελλάδα το ποτήρι συνδυάζεται σε μεγάλο βαθμό με τον καφέ και ο σχεδιασμός των κτιρίων του POTIRI έχουν προκύψει μέσα από μία σειρά διεργασιών και έρευνας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

POTIRI