Το Πιάτσα Καλαμάκι ανοίγει καινούριο κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Δεκεμβρίου 2023
Το Πιάτσα Καλαμάκι ανοίγει καινούριο κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το Πιάτσα Καλαμάκι ανοίγει σύντομα νέο κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο το δίκτυό του! Το Πιάτσα Καλαμάκι, με το κατάστημα αυτό στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα βρίσκεται πλέον σε οχτώ σημεία της Αττικής αποδεικνύοντας ότι το concept του Greek street food είναι απολύτως επιτυχημένο. Το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει την πληρέστερη πρόταση στην κατηγορία του, με πάνω από 600 διαφορετικές επιλογές προϊόντων, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός του μενού εξυπηρετεί τη διαδικασία παραγωγής και ταυτόχρονα επιτυγχάνει τη σημαντική μείωση της φύρας. Παράλληλα, αξιοποιώντας μια κοινή γραμμή παραγωγής, τις ίδιες πρώτες ύλες, εκπαίδευση και συνταγές, εξασφαλίζεται η ευκολία στην οργάνωση και η απλή λειτουργία του καταστήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησης.

Πιάτσα Καλαμάκι τραπέζι σουβλάκια

2 concepts σε 1 επιχειρηματική πρόταση

Το καινοτόμο concept του Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει στον franchisee τη μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης 2 διαφορετικών concepts με μία μόνο επένδυση. Το Piatsa Burger Corner αποτελεί σημείο συνάντησης των απανταχού καλοφαγάδων, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό concept αποκλειστικά αφιερωμένο στα ποιοτικά burgers, μέσα στο Πιάτσα Καλαμάκι! Προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία από ζουμερά, πρώτης ποιότητας burgers, το Piatsa Burger Corner παρουσιάζει την ευκαιρία διείσδυσης σε μια ευρύτερη πελατειακή βάση, αυξάνοντας παράλληλα σημαντικά την κερδοφορία για τον νέο franchisee.

Η επένδυση στο franchise Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει μια ποικιλία σημαντικών πλεονεκτημάτων στον νέο συνεργάτη.

Με εφτά –σύντομα οχτώ– καταστήματα σε επιλεγμένες περιοχές, ενώ έχει συγκεντρώσει αμέτρητες θετικές κριτικές και βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων του, το μοντέλο franchise επιτρέπει στο Πιάτσα Καλαμάκι να επεκτείνει την εμβέλειά του, διατηρώντας τα ίδια υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης. Παράλληλα, οι νέοι συνεργάτες επωφελούνται από ένα αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο, λαμβάνοντας παράλληλα διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση από την ομάδα του Πιάτσα Καλαμάκι σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής τους διαδρομής.

Η επένδυση στο franchise Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει μια ποικιλία σημαντικών πλεονεκτημάτων στον νέο συνεργάτη. Με ένα brand name που αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, με μια μοντέρνα πινελιά που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, καθώς και τη δραστηριοποίηση στη μεγαλύτερη και σταθερά αναπτυσσόμενη κατηγορία της εστίασης, το concept προσφέρει υψηλές πωλήσεις και κερδοφορία, διεισδύοντας σε πολλαπλά κοινά και δίνοντας στο νέο συνεργάτη τη δυνατότητα να επωφεληθεί ενός δυναμικού και ολοκληρωμένου concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ