Το Overoll Croissanterie μαγεύει τη Θεσσαλονίκη!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Οκτωβρίου 2023
Το Overoll Croissanterie μαγεύει τη Θεσσαλονίκη!

Μέσα σε τρία μόλις χρόνια από το άνοιγμα του πρώτου εταιρικού καταστήματος, το Overoll Croissanterie ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη. Από την καρδιά της Αθήνας, στην οδό Πραξιτέλους, όπου επί μήνες σχηματίζονταν ουρές έξω από το κατάστημα και μετά το επιτυχημένο άνοιγμα στην αγορά του Χαλανδρίου, το Overoll Croissanterie μεταφέρει τη μαγεία των διάσημων, βουτυρένιων, λαχταριστών croissants του, στο κοινό της συμπρωτεύουσας!

Το πιο πρόσφατο «success story» στην εστίαση, το Overoll Croissanterie έχει αφήσει το δικό του, ξεχωριστό στίγμα, εγκαινιάζοντας μια νέα κατηγορία καταστημάτων και σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας. Με ένα πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα και πολύ καλά δομημένο concept που μοιράζεται αξέχαστες γεύσεις και χαρίζει ικανοποίηση σ’ ένα σύνθετο πελατολόγιο όλες τις ώρες της μέρας, το Overoll Croissanterie αποδεδειγμένα έχει έρθει για να μείνει!

Overoll Croissanterie

Ασταμάτητο Success Story!

Η ραγδαία επιτυχία των δύο εταιρικών καταστημάτων και η μεγάλη αποδοχή του κοινού στη Θεσσαλονίκη, οδηγούν το Overoll σε μια ασταμάτητη τροχιά ανάπτυξης, ανοίγοντας το δρόμο για την περαιτέρω επέκταση του Overoll μέσω franchising, με υπογεγραμμένες συμβάσεις σε, Νέα Σμύρνη, Κηφισιά και Αιγάλεω, καθώς και την αγορά της Κύπρου! Παράλληλα, το Overoll έχει στρέψει το ενδιαφέρον του και στο εξωτερικό με προτεραιότητα την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, πραγματοποιώντας τα κατάλληλα, σταθερά βήματα για την επιτυχή ανάπτυξη του δικτύου του.

Overoll Croissanterie

Επιχειρηματική πρόταση που διεμβολίζει νέες αγορές

To Overoll Croissanterie παρουσιάζει μια δελεαστική επιχειρηματική πρόταση για τον νέο franchisee, καθώς παραμένει σταθερά No. 1 στην προτίμηση των καταναλωτών, στοχεύοντας παράλληλα στη διαρκή εξέλιξη και βελτίωση του προϊοντικού μείγματος. Η ποικιλία προϊόντων ενθαρρύνει τον πελάτη ενθαρρύνονται να δημιουργήσει τους δικούς του συνδυασμούς, ενώ παράλληλα το Overoll διευρύνει διαρκώς τις χρήσεις του με μια ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων και ροφημάτων, επιτυγχάνοντας νέες πηγές εσόδων, διεμβολίζοντας νέες αγορές – και κατ’ επέκταση μεγιστοποιώντας το life time value!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OVEROLL CROISSANTERIE