Το νέο κατάστημα franchise Coffee Berry στο Κουκάκι είναι γεγονός

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουλίου 2024
Το νέο κατάστημα franchise Coffee Berry στο Κουκάκι είναι γεγονός

Το νέο κατάστημα Coffee Berry στο Κουκάκι είναι γεγονός και έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό! Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Δράκου 3, Συγγρού ΦΙΞ, στο Κουκάκι και και αποτελεί τη συνέχεια του επενδυτικού πλάνου της αλυσίδας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, με τα γευστικά προϊόντα που παρέχει. Η Coffee Berry προσφέρει speciality coffee με ποικιλίες από Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά και άλλες χώρες προέλευσης. Παράλληλα, το προϊοντικό μείγμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα sugar free και hyper foods, σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού και snacks.

Η Coffee Berry, εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές, επέτυχε ταχεία και αποτελεσματική διείσδυση σε διεθνείς αγορές, επενδύοντας σε μια συγκροτημένη στρατηγική ανάπτυξης και συγχρόνως στήριξε ουσιαστικά τους συνεργάτες του δικτύου.

Ξεκινώντας από την Ελλάδα, το δίκτυο Coffee Berry έχει ήδη παρουσία σε 5 χώρες και 3 ηπείρους με συνολικά περισσότερα από 230 καταστήματα. Όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως η κορυφαία αλυσίδα καφέ όπου ο κόσμος να μπορεί να απολαμβάνει μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Με επίκεντρο το όραμα αυτό, η Coffee Berry καινοτομεί και αναπτύσσεται συνεχώς.

Με ολοκληρωμένο street – coffee franchise concept, η Coffee Berry προσφέρει ένα επιχειρηματικό μοντέλο διαρκών αποδόσεων. Η τεχνογνωσία, η συστηματική έρευνα και η μακροχρόνια εμπειρία πάνω στον καφέ, συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας της.

νέο κατάστημα Coffee Berry Κουκάκι

Διείσδυση σε διεθνείς αγορές

Η Coffee Berry, εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές, επέτυχε ταχεία και αποτελεσματική διείσδυση σε διεθνείς αγορές, επενδύοντας σε μια συγκροτημένη στρατηγική ανάπτυξης και συγχρόνως στήριξε ουσιαστικά τους συνεργάτες του δικτύου. Οι πρακτικές αυτές περιλαμβάνουν:

• Ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας.
• Ένα συγκροτημένο concept ικανό να διεισδύσει σε πολλαπλές αγορές, επανακαθορίζοντας τα standards της κατηγορίας.
• Αποδεδειγμένη ικανότητα υποστήριξης των νέων franchisees, σε όλες τις πτυχές των επιχειρηματικών λειτουργιών.
• Συνεπή στρατηγική προώθησης.
• Με καινοτόμο κι ευέλικτο concept, ανέπτυξε ένα οργανωμένο πλάνο δράσης ώστε να επιτύχει υψηλή αποδοχή από διαφορετικές αγορές και κουλτούρες.

Το δίκτυο Coffee Berry αναδείχθηκε GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE MARKETING 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς χρησιμοποίησε πολλαπλά εργαλεία και μέσα για την προώθηση του franchising, με σαφή επικοινωνιακό λόγο και με σαφές μήνυμα, στοχεύοντας σε συγκεκριμένο κοινό και σε αρμονία με τη γενικότερη επικοινωνιακή του στρατηγική.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY