Το Nails 4 You διευρύνει το δίκτυο του με 2 νέα καταστήματα!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Δεκεμβρίου 2020
Το Nails 4 You διευρύνει το δίκτυο του με 2 νέα καταστήματα!

Όχι ένα, αλλά 2 νέα καταστήματα του Nails 4 You ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν το κοινό. Νέα Σμύρνη και Αμπελόκηποι είναι οι περιοχές που προστίθενται στην επιτυχημένη αλυσίδα περιποίησης άκρων, που αισιώς αριθμεί 18 καταστήματα.

Ήδη έχει ανοίξει το πρόγραμμα δέσμευσης ραντεβού ώστε όλα να είναι έτοιμα στις 20 Δεκεμβρίου που ανοίγουν πάλι τα κέντρα αισθητικής.

Η ανακοίνωση του ανοίγματος των κέντρων αισθητικής σε συνδυασμό με το ξεκίνημα των νέων καταστημάτων, έφερε κύμα χαράς στο φανατικό κοινό των Nails 4 You. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, η προσωπική μας φροντίδα μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.

Nails 4 You franchise

Οι πελάτισσες του Nails 4 You είναι η καλύτερη διαφήμιση του

Κύριος στόχος της ομάδας των Nails 4 You είναι κάθε πελάτισσά τους να νιώθει μοναδική. Δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένει στην αναμονή, ενώ το ραντεβού της διαρκεί μία ολόκληρη ώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει με ηρεμία το μανικιούρ ή το πεντικιούρ της, να το ευχαριστηθεί και τελικά να φύγει πλήρως ικανοποιημένη από το κατάστημα, χωρίς να αισθανθεί ούτε μία φορά ότι δεν έδωσαν την προσοχή που άξιζε.

Η στρατηγική επιλογή των Nails 4 You είναι λιγότερα ραντεβού, μεγαλύτερη διακράτηση της πελατείας. Η ευχαριστημένη πελάτισσα, που αισθάνεται ότι την έχουν περιποιηθεί αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση.

nails4you nsmirni 5

Nails 4 You Spots ομορφιάς και χαλάρωσης

To πρώτο Nails 4 You άνοιξε το 2016 προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε το αγαπημένο beauty spot των γυναικών. Μέσα σε έναν χρόνο από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, ήρθε το δεύτερο και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Από το 2018 η εταιρεία έχει μπει δυναμικά στο χώρο του franchise, έχοντας στο πλευρό της τη ΤΗΕ FRANCHISE CO.,  τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων franchise της Ελλάδας!

Το Nails 4 You αποτελεί μια δυναμική πρόταση franchise με χαμηλή αρχική επένδυση, που οδηγεί μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες στην απόσβεση. Επιπλέον, συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ένας υποψήφιος επενδυτής, δηλαδή έσοδα από τον πρώτο μήνα, μια εξαιρετικά μεγάλη αγορά, διασφαλισμένο προσωπικό, εξελιγμένα εργαλεία marketing και έναν πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, που λύνει τα χέρια του.


Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU