Το Mona Lisa απαντά στις ανάγκες της αγοράς όλη την ημέρα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Δεκεμβρίου 2023
Το Mona Lisa απαντά στις ανάγκες της αγοράς όλη την ημέρα

Το Mona Lisa Experience ξέρει να απαντά στις ανάγκες της αγοράς όλη την ημέρα, καθώς προσκαλεί τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τον κόσμο του γλυκού, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες με περισσότερες από 30 γεύσεις gelato και μια πλούσια ποικιλία από λαχταριστές σοκολατένιες λιχουδιές! Άτομα όλων των ηλικιών απολαμβάνουν τη γλυκιά εμπειρία Mona Lisa Experience. Ο σοκολατένιος καταρράκτης –σήμα κατατεθέν του brand– και οι μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, μια μεγάλη ποικιλία σε gelato, vegan popsicles, American style βάφλες, απολαυστικές κρέπες, αλείμματα από διαλεκτούς καρπούς, αλλά και είδη δώρων, δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο!

Ελκυστικά οφέλη για τον νέο επιχειρηματία

Η πρόταση franchise Mona Lisa Experience παρουσιάζει μια ελκυστική επιχειρηματική ευκαιρία για τον νέο συνεργάτη, καθώς συνδυάζει μια μεγάλη ποικιλία γλυκών επιλογών, μαγεύοντας τον επισκέπτη με απίστευτες γευστικές προτάσεις ανακάλυψης που δεν θα βρει αλλού. Με αυτόν τον τρόπο, το concept επιτυγχάνει αποτελεσματική διείσδυση στις αγορές του γλυκού, του παγωτού και του δώρου, ενώ παράλληλα το Mona Lisa απαντά στις ανάγκες της αγοράς ενός πολυσυλλεκτικού κοινού, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το μοντέλο του Mona Lisa Experience είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι απλό στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος, δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό και παράλληλα διασφαλίζει τη σωστή διαχείριση των πρώτων υλών, ώστε να επιτυγχάνεται μείωσης της φύρας.

Mona Lisa Experience σοκολάτα

Δυναμική είσοδος στην αγορά του γλυκού και της λιανικής

Το Mona Lisa Experience αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τον συνεργάτη franchisee, καθώς συνδυάζει την αυθεντικότητα, την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων με την ευκολία λειτουργίας. Για μια δυναμική είσοδο στην αγορά του γλυκού και της λιανικής, με τη δυνατότητα πολλαπλών και συμπληρωματικών πωλήσεων που αυξάνουν τη μέση απόδειξη, το Mona Lisa Experience αποτελεί την κατάλληλη επιλογή, καθώς:

• Εισάγει νέα κατηγορία στον κλάδο της εστίασης, συνδυάζοντας gelato, κρέπα, βάφλα, ξηρούς καρπούς, σε ένα concept.
• Διαθέτει αυξημένη μέση απόδειξη, καθώς διεισδύει στην αγορά του take away, του δώρου, του ροφήματος και της street κουλτούρας.
• Εισάγει hero products, τα οποία κάνουν το concept μοναδικό στο είδος του.
• Διαθέτει ευκολία στη λειτουργία, καθώς δεν απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό.
• Επιτυγχάνει σωστή διαχείριση των πρώτων υλών, καθώς έχουν πολλαπλές χρήσεις.
• Έχει ένα μοναδικό concept που αποσκοπεί αφενός στην προσφορά μοναδικών ειδών και επιλογών αλλά παράλληλα συναινεί και στη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων.
• Ο καταναλωτής εμπιστεύεται το όνομα, καθώς το Mona Lisa πρεσβεύει την αυθεντικότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Ο επισκέπτης γνωρίζει πως ό,τι και να επιλέξει, θα είναι ποιοτικό, φρέσκο, γευστικό και… εθιστικό!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Mona Lisa Experience