Το Mon Kοοlοοr πλάθει… επιχειρηματικές ευκαιρίες

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Μαΐου 2021
Το Mon Kοοlοοr πλάθει… επιχειρηματικές ευκαιρίες

Η Μon Kοοlοοr, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ και μισό αιώνα, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση franchise. Το Mon Kοοlοοr ,παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο, που διαφοροποιεί την πρόταση αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με προϊόντα διαχρονικής αξίας, οδηγεί τους franchisees του σε ταχεία και μακροχρόνια επιτυχία.

Οι νέοι συνεργάτες γνωρίζουν πως με το Mon Kοοlοοr αποκτούν μία επιχείρηση που δουλεύει και είναι αποδοτική σε κάθε συνθήκη. Για αυτό τον λόγο το δίκτυο Mon Kοοlοοr συνεχίζει την εντυπωσιακή του ανάπτυξη, εδραιώνει τη δυναμική της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη σε διαθέσιμες περιοχές.

mon kulur kafes

Εύκολη, γρήγορη και πλήρως ελεγχόμενη η επένδυση στο Mon Kοοlοοr

Με απλοποιημένες τις διαδικασίες, το Mon Kοοlοοr κάνει το στήσιμο κάθε νέου καταστήματος franchise μια fast start-up και easy opening υπόθεση, ακόμα και για τους επενδυτές που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης.

Επιπλέον επένδυση στο δίκτυο franchise Mon Kοοlοοr είναι απολύτως ελεγχόμενη, χωρίς κρυφά κόστη και γκρίζες, ενώ παρέχεται η δυνατότητα για παράδοση με το κλειδί στο χέρι ή για αγορά ενός ήδη υφιστάμενου καταστήματος (resale).

mon kulur franchise1

Με τόσο οικεία και απαραίτητα προϊόντα, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kοοlοοr γίνονται πολύ γρήγορα το αγαπημένο στέκι κάθε γειτονιάς. Επιπλέον, το προϊοντικό μείγμα του Mon Kοοlοοr προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τρεις πηγές κερδοφορίας, το sit-in, το take-away και το delivery.

Στην ταχεία επίτευξη του break even και την απόσβεση της επένδυσης συμβάλλει, επίσης, το χαμηλό και ελεγχόμενο food cost στις τρεις κύριες κατηγορίες προϊόντων, όπως και το γεγονός ότι αυτές εξυπηρετούνται από την ίδια γραμμή παραγωγής, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγοράς και κάθε καταστήματος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR