Το Mon Kooloor πλάθει… επιχειρηματικές ευκαιρίες

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Μαΐου 2021
Το Mon Kooloor πλάθει… επιχειρηματικές ευκαιρίες

Το Μon Kooloor, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ και μισό αιώνα, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση franchise. Το Mon Kooloor, παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο, που διαφοροποιεί την πρόταση αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και βασίζεται σε διαχρονικά προϊόντα, οδηγώντας τους franchisees του σε ταχεία και μακροχρόνια επιτυχία.

Οι νέοι συνεργάτες γνωρίζουν πως με το Mon Kooloor αποκτούν μία επιχείρηση που δουλεύει και είναι αποδοτική σε κάθε συνθήκη. Για αυτό το λόγο ακόμα το δίκτυο Mon Kooloor συνέχισε την εντυπωσιακή του ανάπτυξη. Εδραιώνοντας τη δυναμική της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη σε διαθέσιμες περιοχές.

mon kulur kafes

Εύκολη, γρήγορη και πλήρως ελεγχόμενη η επένδυση στο Mon Kooloor

Έχοντας απλοποιήσει τις διαδικασίες, το Mon Kooloor κάνει το στήσιμο κάθε νέου καταστήματος franchise μια fast start-up και easy opening υπόθεση, ακόμα και για τους επενδυτές που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης.

Η επένδυση στο δίκτυο franchise Mon Kooloor είναι απολύτως ελεγχόμενη, χωρίς κρυφά κόστη και γκρίζες ζώνες. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα για παράδοση με το κλειδί στο χέρι ή για αγορά ενός ήδη υφιστάμενου καταστήματος (resale).

mon kulur franchise1

Προσφέροντας τόσο οικεία και απαραίτητα προϊόντα, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kooloor γίνονται πολύ γρήγορα το αγαπημένο στέκι κάθε γειτονιάς. Επιπλέον, το προϊοντικό μείγμα του Mon Kooloor προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τρεις πηγές κερδοφορίας, το sit-in, το take-away και το delivery.

Στην ταχεία επίτευξη του break even και την απόσβεση της επένδυσης συμβάλλει, επίσης, το χαμηλό και ελεγχόμενο food cost στις τρεις κύριες κατηγορίες προϊόντων, όπως και το γεγονός ότι αυτές εξυπηρετούνται από την ίδια γραμμή παραγωγής, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγοράς και κάθε καταστήματος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR