Το Mon Kooloor πάει… Ρόδο!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 12 Φεβρουαρίου 2021
Το Mon Kooloor πάει… Ρόδο!

Η Ρόδος είναι ο επόμενος προορισμός της Νο1 αλυσίδας καφέ και κουλουριού στην Ελλάδα. Η Mon Kooloor εμφανίζει εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου της, προσθέτοντας συνεχώς καινούργια καταστήματα. Το Mon Kooloor σε συνεργασία με την THE FRANCHISE CO, αναπτύσσεται μέσω franchising από το 2019 και έχει ήδη φτάσει στα 30 σημεία.

Το Mon Kooloor έχει μπει δυναμικά στην αγορά προσφέροντας καθημερινά σουσαμένιες μικρές “αμαρτίες” και γευστικό καφέ, δημιουργώντας φανατικό κοινό. Μετά τη Ρόδο σειρά έχουν τουλάχιστον άλλα πέντε (5) νέα καταστήματα.

mon kulur franchise

Καφές, κουλούρι και χαρούμενες στιγμές με την παρέα!

Ο άνθρωπος του σήμερα ζει σε γρήγορους ρυθμούς. Δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσει και να έρθει σε επαφή με την παρέα του. Η ανάγκη του όμως είναι,  μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα του,να βρει λίγο χρόνο να πιει ένα καφέ με τους φίλους του και να περάσει καλά.Στην ανάγκη αυτή απαντά η Mon Kooloor , η επιχειρηματική επιτυχία  που μοσχοβολά με κουλούρι και καφέ.

Με προϊόντα τόσο αγαπημένα, οικεία και καθημερινά, όπως το κουλούρι, ο καφές και ο φρεσκοστυμμένος χυμός, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kooloor γίνονται πολύ γρήγορα η αγαπημένη συνήθεια κάθε γειτονιάς, προορισμός και τόπος συνάντησης.

mon kulur franchise

Για τον franchisee του Mon Kooloor

Συνδυάζοντας το κουλούρι με τον καφέ και τον φρεσκοστημένο χυμό σ’ ένα value for money deal και προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία προϊόντων, η αλυσίδα franchise Mon Kooloor καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό. Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Kooloor για κάθε ώρα της ημέρας.

Με τρεις διαφορετικές ζώνες αιχμής, – το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα – η αλυσίδα franchise Mon Kooloor επιτυγχάνει πολλαπλές επαφές σε πολλαπλά κοινά.

Επιπρόσθετα, η μέση απόδειξη των καταστημάτων franchise του Mon Kooloor είναι υψηλή, καθώς διαμορφώνεται από τον συνδυασμό προϊόντων, όπως τοκουλούρι και ο καφές, το sandwich και ο χυμός, κ.λπ. Η υψηλή μέση απόδειξη αυξάνει την κερδοφορία του franchisee, όπως και τη ρευστότητα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών πραγματοποιείται με μετρητά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR