Το MON KOOLOOR κάνει #voor με νέα καταστήματα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Συντάκτης: Νίκος Βασιλόπουλος
Δημοσιεύτηκε: 02 Φεβρουαρίου 2022
Το MON KOOLOOR κάνει #voor με  νέα καταστήματα

Από τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, δύο νέοι σταθμοί της ταχύτατα αναπτυσσόμενης αλυσίδας MON KOOLOOR άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό.

Το ένα “κουλουράκι” βρίσκεται στην Καισαριανή, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 74.

To MON KOOLOOR είναι το πιο ολοκληρωμένο concept στην κατηγορία του, που άνοιξε νέους δρόμους με βάση ένα ταπεινό και τόσο αγαπητό υλικό, το κουλούρι Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή ηγείται δυναμικά στην κατηγορία των αναπτυσσόμενων franchise στην καφεστίαση, με πλεονεκτήματα το ολοκληρωμένο concept και το ανταγωνιστικό επιχειρηματικό του μοντέλο.

Η MON KOOLOOR, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ και μισό αιώνα, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση franchise. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το δίκτυο Mon Kooloor συνέχισε την εντυπωσιακή του ανάπτυξη. Τα νέα καταστήματα που προστέθηκαν στο ενεργητικό της εταιρείας αναδεικνύουν το αυξημένο ενδιαφέρον των επενδυτών για μια επιχείρηση αποδοτική, διαχρονική και κερδοφόρα σε κάθε συνθήκη.

monkooloornewstore

MON KOOLOOR: Η βράβευση δίνει ώθηση για καλύτερη συνέχεια

Το MON KOOLOOR κέδρισε πέρσι το βραβείο Family Friendly Franchise του θεσμού THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021 , για να επιβραβευθεί για την στήριξη στην έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε επίπεδο οικογένειας. Στο δίκτυο franchise που δίνει τη δυνατότητα στον franchisee να επιτυγχάνει τους επιχειρηματικούς του στόχους και παράλληλα, να διατηρεί ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Το MON KOOLOOR έχει δημιουργήσει μηχανισμούς υποστήριξης, άμεσους, αποτελεσματικούς που είναι στη διάθεση των franchisees, σε περίπτωση που χρειαστεί να είναι απόντες για προσωπικούς/οικογενειακούς λόγους.

Το δίκτυο franchise MON KOOLOOR, πέραν των μηχανισμών υποστήριξης, έχει αναπτύξει και προγράμματα ανάπτυξης, ειδικά για υφιστάμενους franchisees. Στηρίζει την οικογένεια και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ευημερίας κι επαγγελματικής ανέλιξης, έχοντας υιοθετήσει μια κουλτούρα αμεσότητας, αμοιβαιότητας και υπεύθυνου franchising.

To MON KOOLOOR, είναι ξεκάθαρα η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ και μισό αιώνα. Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση franchise. Με επίκεντρο το ποιοτικό και υγιεινό κουλούρι και καφέ εξαιρετικής ποιότητας δημιουργεί μια νέα κατηγορία καταστημάτων που προσφέρουν λύσεις σε πολλαπλά κοινά, για όλες τις ώρες της μέρας.

mon kooloor franchise (1)

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR