Το Μασσαλία ψηφίστηκε το καλύτερο μεζεδοπωλείο της Θεσσαλονίκης!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Σεπτεμβρίου 2018
Το Μασσαλία ψηφίστηκε το καλύτερο μεζεδοπωλείο της Θεσσαλονίκης!

Πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού αναδείχθηκε το μεσογειακό μεζεδοπωλείο Μασσαλία, εξαργυρώνοντας τη φήμη του ως ο προορισμός του πιο δημιουργικού μεζέ της Ελλάδας. Ο διαγωνισμός Best Ουζερί- Μεζεδοπωλείο 2018 διοργανώθηκε από το website biscotto THESSALONIKI, συγκεντρώνοντας όλα εκείνα τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης που με συνέπεια, επαγγελματισμό και μεράκι διαφημίζουν την πόλη και την καθιστούν γαστρονομικό προορισμό.

Massalia 4w

Μέσα από μια ψηφοφορία που διήρκησε 2 εβδομάδες, 2.500 αναγνώστες πήραν μέρος και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, ξεχωρίζοντας ως «βασιλιά» του μεζέ το κοσμοπολίτικο Μασσαλία.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποδεικνύει την αγάπη του κοινού για ποιότητα και εναλλακτικές γεύσεις και την προσφορά του Μασσαλία στον χώρο από το 2010, όπου και ξεκίνησε ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στην Χαλκιδική. Λίγα χρόνια αργότερα ακολούθησε το «αδερφάκι» του στην Θεσσαλονίκη όπου και εδραιώθηκε ως ένας από τους top προορισμούς για μοναδικά ταξίδια γεύσεων στην συμπρωτεύουσα και όχι μόνο.

Massalia 21

Προσφέροντας δημιουργικές προτάσεις με ελληνική ταυτότητα και μεσογειακό ταπεραμέντο, το επιχειρηματικό μοντέλο του Μασσαλία συνδυάζει τον μοναδικό χαρακτήρα ενός αυθεντικού μεζεδοπωλείου με την οργάνωση, την τυποποίηση και την υποστήριξη που απαιτεί ένα ολοκληρωμένο μοντέλο franchise.

Τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία φροντίζουν να ενισχύουν συνεχώς την εδραιωμένη ταυτότητά τους, επενδύοντας σε ολοκληρωμένες ενέργειες marketing, συμμετέχοντας σε τοπικά φεστιβάλ και διατηρώντας ισχυρή παρουσία στα social media. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουν μια σταθερή και ανοδική πορεία και δημιουργούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για ισχυρές συνεργασίες στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Πάντα με την καθοδήγηση και την υποστήριξη της ομάδας του Μασσαλία, οι νέοι συνεργάτες επωφελούνται από μια πρόταση franchise με διαχρονικό concept που το κοινό ξεχωρίζει έμπρακτα και συνάπτουν μια συνεργασία αποδοτική, με διαφάνεια και αξιοπιστία.