Το Malthouse Beer & Food προσελκύει διαφορετικά κοινά με διαφορετικές απαιτήσεις!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουλίου 2021
Το Malthouse Beer & Food προσελκύει διαφορετικά κοινά με διαφορετικές απαιτήσεις!

Το Malthouse Beer & Food, στον Πρωταρά της Κύπρου είναι ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της μπύρας και του καλού φαγητού. Ένας καλαίσθητος χώρος που ικανοποιεί διαφορετικές ανάγκες προσελκύοντας διαφορετικά κοινά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το Malthouse Beer & Food διαθέτει φανατικό και πιστοί κοινό.

Ένας μοναδικός χώρος για την παρέα, την οικογένεια, το ζευγάρι. Ένας προορισμός που θες να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά καθώς σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι το δικό σου αγαπημένο χώρο όπου έρχεσαι σε επαφή με άλλους ανθρώπους και περνάς καλά απολαμβάνοντας ντελικάτη μπύρα και λαχταριστό φαγητό.

Malthouse Beer Food

Feel the Ex-BEER-ience

Στο Malthouse Beer & Food βρίσκομαι μπύρα. Αλλά όχι οποιαδήποτε μπύρα. Το κοινό του Malthouse Beer & Food έχει την ευκαιρία να γευτεί φρέσκια μπύρα από διάφορα μέρη του κόσμου και τελικά να επιλέξει αυτή που του πάει καλύτερα. Το Malthouse δεν αποτελεί μια ακόμα μπυραρία με ιδιαίτερες μπύρες αλλά υπόσχεται στον επισκέπτη να γίνει μέρος της διαδικασίας και να νιώθει την απόλυτη Ex-BEER-ience.

Για την ομάδα του Malthouse, η επιλογή μπύρας δεν είναι κάτι το απλό. Είναι μια “παιχνιδιάρικη” διαδικασία που προτρέπει τον επισκέπτη να συμμετάσχει ενεργά στην επιλογή. Το Malthouse υπόσχεται στον επισκέπτη να βιώσει μια μοναδική εμπειρία, να γίνεις μέρος ενός ταξιδιού ανακάλυψης γεύσεων και δημιουργίας στιγμών.

malthouse 5

Μια ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει

Το Malthouse Beer & Food καθημερινά υποδέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο, χτίζοντας τη δική του κοινότητα η οποία με τη σειρά διαδίδει την μοναδική εμπειρία που βίωσε σε φίλους, σε κριτικές, στο διαδίκτυο. Αυτή η αύξηση της δημοτικότητας του Malthouse σε συνδυασμό με τη ζήτηση του κοινό, το κατάστημα να έρθει στην δική τους περιοχής, οδήγησε την ομάδα του Malthouse να ξεκινήσει την ανάπτυξη του μέσω συνεργασιών franchise.

Η ομάδα διοίκησης έχει θέσει όλες τις απαραίτητες βάσεις για ένα δομημένο και ισχυρό σύστημα franchise. Ο συνεργάτης- franchisee μπαίνοντας στην οικογένεια του δικτύου, ξεκινά μια συνεργασία που του προσφέρει: ένα ολοκληρωμένο concept, signature προϊόντα, οικονομίες κλίμακας, στοχευμένη τιμολογιακή πολιτική, μοναδική εταιρική ταυτότητα, ολοκληρωμένη εκπαίδευση κ.α.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MALTHOUSE Beer n’ Food