Το Maison Concept & Objet άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Βουλγαρία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Νοεμβρίου 2023
Το Maison Concept & Objet άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Βουλγαρία

Τη δυναμική του πορεία συνεχίζει το Maison Concept & Objet, προχωρώντας στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Βουλγαρία. Το καινούργιο κατάστημα άνοιξε στο Paradise Center στη Σόφια, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο για το δυναμικό δίκτυο franchise. Ο αριθμός των καταστημάτων αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται πλέον σε 45.

H διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, κυρία Λίλη Παπαγιαννοπούλου, παρουσιάζει το νέο όραμα της Maison που επικεντρώνεται στη διεύρυνση του δικτύου της σε νέες χώρες. «Κεντρικός μας στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου δικτύου εκτός συνόρων με γνώμονα την ισχυροποίηση του Brand σε νέες αγορές, υπηρετώντας πάντα τη δημιουργία μοναδικών συλλογών επίπλων και διακόσμησης, στα οποία ο καταναλωτής βιώνει μια διαφορετική εμπειρία στα καταστήματα μας. Ήδη υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον και συνεργασίες με χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, Μάλτα και εκτός Ευρώπης νέα τα οποία θα είναι ανακοινώσιμα σύντομα».

Το Maison Concept & Objet

“Κάθε νέα προσθήκη στην οικογένεια του Maison μας κάνει υπερήφανους. Με χαρά υποδεχόμαστε το καινούργιο κατάστημα μας στην καρδιά της Βουλγαρίας, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, στο Paradise Center στη Σόφια. Ένα μοντέρνο κατάστημα που ακολουθεί τη φιλοσοφία του Maison και ευελπιστεί να γίνει το talk of the town όσον αφορά τα τελευταία trends της διακόσμησης στη Σόφια. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε μαζί μας τα πιο καινοτόμα και μοντέρνα αντικείμενα διακόσμησης. Γιατί Maison σημαίνει σπίτι!”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, την οποία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Maison Concept & Objet βραβεύτηκε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023

Το Maison Concept & Objet τιμήθηκε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 με το βραβείο GOLD WINNER HOME IMPROVEMENT FRANCHISE, για τις καινοτόμες πρακτικές που έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα. Τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS επιβραβεύουν την εξαιρετική, διαχρονική συνεισφορά της εταιρείας στο franchising καθώς και τη σημαντική συμβολή του Maison Concept & Objet στον κλάδο των επίπλων και του οικιακού εξοπλισμού.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAISON CONCEPT & OBJET