Το Mailo’s The Pasta Project επιστρέφει ανανεωμένο!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Αυγούστου 2023
Το Mailo’s The Pasta Project επιστρέφει ανανεωμένο!

Το Mailo’s The Pasta Project, για ακόμη ένα καλοκαίρι αναδείχθηκε στον πιο «hot» γαστρονομικό προορισμό, με πλήθος κόσμου σε όλη την Ελλάδα να επιλέγει τις λαχταριστές μακαρονάδες του για τις καθημερινές του ανάγκες. Διάσημο για τις λαχταριστές του γεύσεις και την κορυφαία ποιότητα των φρέσκων ζυμαρικών του, που παράγονται καθημερινά στα καταστήματα, μπροστά στα μάτια των πελατών, το Mailo’s επέστρεψε δυναμικά από τις καλοκαιρινές διακοπές του, έτοιμο να επενδύσει περαιτέρω στη σύνδεση με το πολυσυλλεκτικό κοινό του, καθώς και στην ανάπτυξη και επέκταση της παρουσίας του στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Απαντά στις προκλήσεις της εστίασης

Το Mailo’s The Pasta Project μας παρουσιάζει μια ελκυστική πρόταση franchise που έχει αναδειχθεί ως το ιδανικό μοντέλο για ένα street food spot, προσφέροντας αποτελεσματικότητα και άμεση κερδοφορία. Η πρόταση εγγυάται υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας και καλά διαχειριζόμενα λειτουργικά κόστη, χωρίς κανένα κρυφό κόστος. Παράλληλα, με την ισχυρή παρουσία του στην αγορά των aggregators, τo Mailo’s The Pasta Project έχει καθιερώσει το όνομά του ως ηγέτης σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο με πολλές ευκαιρίες εξέλιξης. Η επιτυχία αυτών των προσπαθειών επέτρεψε στο Mailo’s να παρουσιάσει μια δυναμική στρατηγική ανάπτυξης σε επιλεγμένες αγορές, δημιουργώντας έτσι ένα κερδοφόρο και βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο για τους συνεργάτες franchisees.

mailo's the pasta project proionta

Γιατί Mailo’s;

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Το Mailo’s έβαλε εξαρχής στόχο να αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη, μυώντας τους pasta lovers στη μαγεία της comforιταλικής αντίληψης περί χειροποίητων ζυμαρικών στην πιο casual εκδοχή τους.
  • Προσφέρει παραδοσιακές συνταγές με ένα δημιουργικό twist, παντρεύοντάς τες με τη street food φιλοσοφία, δίνοντας μια ξεχωριστή εναλλακτική για ένα γρήγορο και χορταστικό γεύμα στο χέρι.
  • Όλη η διαδικασία εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του πελάτη, στην ανοιχτή κουζίνα του καταστήματος.
  • Περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.
  • Προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
  • Εξασφαλίζει μεγάλες αποδόσεις και κερδοφορία που υπερβαίνει τον κλάδο.
  • Κερδίζει επαναληψιμότητα πελατών και υψηλή μέση απόδειξη.
  • Επιτυγχάνει ταχεία επίτευξη break even και απόσβεση της επένδυσης.
  • Όλοι οι υφιστάμενοι franchisees του δικτύου είναι σε διαδικασία δημιουργίας δεύτερου καταστήματος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT