Το Mailo’s και η Coca-Cola σε πηγαίνουν σε μουσικά φεστιβάλ

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουνίου 2024
Το Mailo’s και η Coca-Cola σε πηγαίνουν σε μουσικά φεστιβάλ

Το Mailo’s The Pasta Project και η Coca-Cola συνεργάζονται για ακόμη μία φορά και διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με δώρο εισιτήρια για μουσικά φεστιβάλ και άλλα πολλά! Τα βήματα είναι πολύ απλά: Οι pasta lovers του Mailo’s παραλαμβάνουν το κουπόνι Scratch & Win, συνδυάζοντας τη μακαρονάδα τους με μια παγωμένη Coca-Cola και διεκδικούν εισιτήρια για μουσικά φεστιβάλ αλλά και άλλα πλούσια δώρα! Με τον νέο αυτό διαγωνισμό του Mailo’s σε συνεργασία με την Coca-Cola αποδεικνύεται η προσαρμοστικότητα του concept, που κρατά παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών οι οποίοι αλληλεπιδρούν με το brand με κάθε ευκαιρία.

Mailo's The Pasta Project διαγωνισμός Coca-Cola φεστιβάλ δώρα

Μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise

Με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., το σύστημα franchise Mailo’s The Pasta Project έχει γνωρίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς παρουσιάζει μια ελκυστική πρόταση franchise που έχει αναδειχθεί ως το ιδανικό μοντέλο για ένα street food spot, προσφέροντας άμεση κερδοφορία. Το Mailo’s The Pasta Project ανταποκρίνεται κατάλληλα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σημερινών και αυριανών καταναλωτών, αλλά και franchisees. Προσφέροντας ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μενού και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, το Mailo’s έχει καθιερωθεί ως ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Η καινοτόμος και προνοητική προσέγγιση στο branding, ο σχεδιασμός και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise που εγγυάται επιτυχία στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα.

Ο franchisee του Mailo’s πραγματοποιεί ένα δυναμικό ξεκίνημα στην εστίαση, με ένα απόλυτα καινοτόμο street food concept!

Brand awareness και υποστήριξη στον franchisee

Ο συνεργάτης franchisee του Mailo’s The Pasta Project λαμβάνει σταθερή υποστήριξη από το δίκτυο, επιτυγχάνοντας ταχεία διείσδυση στην αγορά. Για αυτόν τον λόγο, εξίσου σημαντική είναι η δυνατή παρουσία του δικτύου στα social media, καθώς βοηθά στο να δημιουργηθεί ισχυρό brand awareness, που οδηγεί εν τέλει σε υψηλές πωλήσεις. Με τον συνδυασμό των παραπάνω στοιχείων, ο franchisee του Mailo’s πραγματοποιεί ένα δυναμικό ξεκίνημα στην εστίαση, με ένα απόλυτα καινοτόμο street food concept!

Το δίκτυο Mailo’s The Pasta Project αναδείχθηκε GOLD WINNER FOOD & BEVERAGE SERVICES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024, καθώς δημιούργησε μια νέα κατηγορία στον χώρο της εστίασης, με ένα εξαιρετικό concept, προσφέροντας στους υποψήφιους επενδυτές μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT