Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έφτασε τα 25 σημεία στην Αττική

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Ιανουαρίου 2020
Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έφτασε τα 25 σημεία στην Αττική

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία, προσθέτοντας ακόμα 3 καταστήματα στο δίκτυό του! Το ιστορικό «ΠΕΤΡΙΝΟ» στη Φιλοθέη εντάσσεται πλέον στο δίκτυο των καταστημάτων KIOSKY’S CONVENIENCE STORE και προσφέρει στους επισκέπτες του τον αγαπημένο τους καφέ!

to-kioskys-convenience-store-filothei

Επίσης, στην ιστορική γειτονιά της Ακρόπολης, αλλά και στην περιοχή του Αλίμου υποδεχόμαστε ακόμα δύο καταστήματα με το κατάστημα του Αλίμου να αποτελεί το δεύτερο σημείο στην περιοχή!

to-kioskys-convenience-store-akropoli

Food & Coffee, mini market, καπνικά, κάβα, service point για εξόφληση λογαριασμών και Courier Spot για παραλαβή δεμάτων, όλα πραγματοποιούνται με μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα. Εύκολες, συνδυαστικές αγορές με ασφάλεια και χαμόγελο. Αυτό είναι το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, η καρδιά κάθε γειτονιάς!

Στο πλευρό του franchisee του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE

Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η εκπαίδευση του franchisee, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη κι ομαλή λειτουργία του καταστήματός του. Ο νέος συνεργάτης εκπαιδεύεται μέσω σεμιναρίων για τη χρήση επαγγελματικής καφετιέρας και παρασκευής καφέ από έμπειρο barista. Επιπλέον, εκπαιδεύεται στο συμπεριφορικό κομμάτι και στην εξυπηρέτηση πελατών, λαμβάνοντας παράλληλα πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη.

to-kioskys-franchisee-vironas

O franchisee της αλυσίδας επωφελείται επίσης από τις στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρεία με γνωστούς προμηθευτές, πετυχαίνοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για να αποκτήσεις το δικό σου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE