Το KAFO κοντά στον franchisee με στόχο την επιτυχία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιανουαρίου 2023
Το KAFO κοντά στον franchisee με στόχο την επιτυχία

Σε μια εποχή που είναι γεμάτη προκλήσεις, το KAFO αναγνωρίζει το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η αίσθηση της ασφάλειας για τον νέο franchisee. Στο πλαίσιο αυτό παρέχει στον συνεργάτη από την πρώτη στιγμή όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτείται και τον συμβουλεύει κατάλληλα, έτσι ώστε να πάρει τις σωστές αποφάσεις για τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ο franchisee του KAFO στον Πειραιά, Κωνσταντίνος Μπριλάκης, τονίζει τη σημασία που έχει για εκείνον το γεγονός ότι έχει δίπλα του, σε κάθε του βήμα, τα έμπειρα άτομα του δικτύου. «Τα χρήματα βγαίνουν πολύ δύσκολα πλέον και κανένας δεν έχει τη διάθεση να χάσει, γι’ αυτό και κύριο μέλημα πρέπει αποτελεί το πώς θα εξασφαλιστεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό επιτυχίας και κερδοφορίας.

KAFO στον Πειραιά

Με το KAFO, απ’ την πρώτη μέρα ένιωσα ότι δεν είμαι μόνος, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου, να καλύψουν οποιαδήποτε ανεπάρκεια υπάρξει λόγω απειρίας», αναφέρει σχετικά για να συμπληρώσει: «Οι άνθρωποι αυτοί, από πολύ νωρίς έπαψαν να είναι απλά συνεργάτες, τους νιώθω οικογένεια. Οποιοδήποτε πρόβλημα αναδυθεί στην καθημερινότητα, λύνεται άμεσα με τα έμπειρα άτομα του δικτύου franchise».

Σε ό,τι αφορά τα μελλοντικά του σχέδια, ο κ. Μπριλάκης εξηγεί: «Είμαι 28 χρονών. Στόχος μου είναι τα επόμενα είκοσι χρόνια να έχω πολλά περισσότερα από ένα KAFO. Δεν είναι αλαζονεία αυτό που λέω. Είναι η πίστη μου στο προϊόν και σε αυτό που παρέχουμε στον πελάτη».

Φρέσκια πρόταση street café

To KAFO είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση του 5ου κύματος καφέ, που σχεδιάστηκε από μια ομάδα με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Αποτελεί μια φρέσκια πρόταση στο street café, που έχει τη δυνατότητα διείσδυσης σε κάθε περιοχή και μπορεί να υλοποιηθεί με μια ελκυστική σχέση επένδυσης – απόδοσης προσαρμοσμένη στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς.

Στα καταστήματα ο καταναλωτής μπορεί να δοκιμάσει ένα ξεχωριστά επιλεγμένο χαρμάνι καφέ, με τη σφραγίδα του KAFO. To original KAFO blend ελέγχεται από την έμπειρη ομάδα του KAFO σε κάθε στάδιο προετοιμασίας και διάθεσης. Εκτός του επώνυμου καφέ, στη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνονται μονοποικιλιακοί καφέδες, διαφορετικές ποικιλίες τσαγιού και σοκολάτας καθώς και αλμυρά και γλυκά σνακ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KAFO