Το ITALUS δίνει ιταλική φινέτσα στην κατηγορία all day coffee & snack

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 18 Ιανουαρίου 2023
Το ITALUS δίνει ιταλική φινέτσα στην κατηγορία all day coffee & snack

To ITALUS αφήνει το δικό του αποτύπωμα στον χώρο της εστίασης, καθώς προσφέρει premium εμπειρία σε διαφορετικά κοινά, γεγονός που αποδεικνύεται από τη διαρκή κίνηση πελατών στο κατάστημα από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, με τον καφέ και το brunch να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα και φιλοσοφία, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αποτελεί ελκυστική πρόταση για τους επιχειρηματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο.

italus

Βασικό στοιχείο της πρότασης franchise του ITALUS είναι ότι γίνεται το ιδανικό στέκι για κάθε γειτονιά, καθώς με τους πολλαπλούς τύπους καταστημάτων μπορεί εύκολα να διεισδύσει σε κάθε τοπική αγορά. Το γεγονός αυτό  αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τον franchisee που επιθυμεί να επενδύσει σε ένα κατάστημα καφεστίασης, αλλά παράλληλα θέλει και να ξεχωρίσει μέσα στην αγορά του.

Επιπλέον, η ομάδα του ITALUS, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις της εποχής, στέκεται δίπλα στον franchisee, τόσο στην αρχή όσο και κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνεργασίας. Η εταιρεία προσφέρει τη γνώση και την τεχνογνωσία που απαιτούνται, έτσι ώστε ο συνεργάτης να νιώσει έτοιμος και ασφαλής να λειτουργήσει αποτελεσματικά το νέο του κατάστημα.

ITALUS

Μοναδική ITALUS εμπειρία 

Το ITALUS διαθέτει ολοκληρωμένο μενού με signature προϊόντα, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή που επιθυμεί να απολαύσει ξεχωριστές γεύσεις, σε έναν φινετσάτο χώρο. Σε συνδυασμό με τη ξύλινη και industrial διακόσμηση, δημιουργεί μια συνολική ατμόσφαιρα και αισθητική  που ενισχύει τη μοναδική εμπειρία του επισκέπτη.

Ταυτόχρονα ο πρωτότυπος φούρνος του καταστήματος, που είναι «ανοιχτός» στο κοινό, δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να παρακολουθήσει μέρος της διαδικασίας της παραγωγής. Έτσι, γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της εξαιρετικής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ITALUS